BETYDER ET FARVEL PÅ GENSYN?

Bluse H&M // Bukser GENBRUG // Sko H&M // Taske ALDO // Hat VINTAGE // Solbriller SMARTEYES

Jeg sidder pt i bilen på vej mod Silkeborg.

Turen er efterhånden blevet lettere genkendelig, og ja det bliver selvfølgelig heller ikke sidste gang vi tager denne tur. Men næste gang jeg begiver mig ud på turen, vil der alligevel gå lidt tid før jeg skal nord på igen. Den tanke er både vild og ekstremt skræmmende på en og samme tid.

Jeg er ikke ukendt med at flytte – jeg gjorde det en del gange, da jeg boede hjemme ved mine forældre, og den gang synes jeg altid det var spændende, og ikke mindst fedt at skulle indrette nyt værelse og møde nye venner. At skulle indrette, og det faktum vi nu får et rækkehus er jeg så enormt spændt på. Det er bare det med at skulle flytte til en by uden en eneste relation på forhånd. Den finder jeg enormt skræmmende. Jeg ved godt, at jeg ikke er en person der er lukket eller ikke har lyst til at møde nye mennesker eller tør snakke med andre. Men jeg synes faktisk det er en kæmpe omvæltning at skulle starte helt forfra, og skulle efterlade min dejlige veninder tilbage her i Aalborg.

Så mens jeg i går sad og fældede en tåre over tanken, besluttede jeg mig alligevel for, at der skal komme det bedste ud af situationen. For jeg tror virkelig på, at det er det rigtige at vi skal flytte, og det positive jeg vil tage ud af det her er, at jeg har noget jeg begræder at skulle væk fra. Det betyder jo, at de har en særlig plads i mit liv og hjerte. Og det betyder også, at jeg ikke kommer til at give slip på dem, for de er for vigtige i mit liv til at undvære. Og derfor kræver det også noget af mig, og at vedligeholde mine relationer. DÉT er jeg mere end klar på – noget jeg tager med mig fra de gange jeg er flyttet som barn, er at et farvel ikke er et farvel for evigt, men at jeg selv er en aktiv aktør på at det farvel bliver til på gensyn. Kilometer er ikke afgørende for om det er muligt at være venner eller hænge ud stadig væk. Det måske mere planlægning, men det er så absolut muligt. Og den tanke fik smilet frem midt i tåre strømningen 😉 Den frygt der har hvilet (og ja den lure da stadig væk skal jeg meget gerne indrømme) er på sin vis blevet til en glæde.

”Jeg ved, hvilke planer jeg har lagt for jer, siger Herren, planer om lykke, ikke om ulykke, om at give jer en fremtid og et håb.” 

No Comments

Leave a Reply