ALMOST THERE

Jeg har afleveret min sidste opgave nogensinde.

Jeg fatter det ikke helt, og jeg kom ret sent i seng i går på grund af det. Om lidt over en uge starter den første eksamen, og om 3 uger er jeg helt færdig. Puha det hele kommer tæt på, og om lidt skal vi pakke vores hjem ned, og snart begynde et helt nyt kapitel i vores liv. Det hele har virket så langt væk, og nu hvor det kommer tæt på, bliver det hele relativt skræmmende hehe.

Læs også: Betyder et farvel på gensyn?

Det er altid sådan en lidt tom og underlig følelse, når jeg har afleveret en opgave, og ikke vide om det overhovedet er godt nok. Så det skal lige forsørges at blive skubbet lidt til side, og så ikke mindst bare lave noget andet i dag. En dags pause fra studierne, og bare lave noget af det jeg har lyst til. Så der skal redigeres 2 film – en fra Jesperhus, og en til Aalborg Bloggers fra vores bloggerevent med Stylepit Beauty, og jeg glæder mig til at sidde og nørkle lidt med det, og så ellers bare få nydt det her lækre vejr vi har i de her dage.

I det hele taget bliver det en ret varm uge her i Aalborg – vi får flere dage med 28-29 grader, hvilket er for vildt haha – man skulle næsten tro vi var i Spanien.

Så nu vil jeg sætte mig ned og drikke endnu en kop kaffe og begynde dagens første videoredigering 😀

5 Comments

 • Reply Frk Mejer 22/05/2018 at 8:05

  Jeg kan sagtens forstå, at det bliver lidt underligt at få afleveret og at få pakket alting ned, men det lyder godt nok spændende alt sammen! Held og lykke med opgaveskrivningen og videoredigeringen 😉 <3

  • Reply Eline Tychsen 22/05/2018 at 8:34

   Tusind tak 😀

 • Reply Slinkypiinky 22/05/2018 at 8:14

  Tillykke med at kunne sætte et dejligt hak på tjek-listen☺️

  • Reply Eline Tychsen 22/05/2018 at 8:34

   Mange tak 😀

 • Reply Emilie 22/05/2018 at 11:10

  Det lyder dejligt! Jeg ser frem til at kunne ånde lettet op og holde ferie!

 • Leave a Reply