ALL BLACK / ALL THRIFTED

Mikas og jeg havde hyggedag sammen i går, og hvis I følger med på min instagram @elinetychsen, hørte I nok også om vores lille møde med en indbrudstyv, som endte med en lidt længere tur til Rema1000 end jeg lige havde forventet. Heldigvis var det hele uden for meget drama, og jeg er bare glad for, at vi opdagede ham i tide inden han havde nået at tage for mange ting. Og politiet fandt heldigvis også de tyvekoster han havde nået at snuppe i den kælder vi så ham løbe ned i. Desværre var han stukket af, da politiet kom.

I dag er Mikas afsted i børnehave igen, og både Christian og jeg er hjemme, og får arbejdet. Jeg har en del grafiske opgaver der mangler, og så skal jeg ud på mit kommende arbejde, og have samtale med den lærer, som jeg skal overtage for.

Og hey, så er det jo fredag!! Herhjemme skal den stå på en masse hygge sammen. Det er en af de få weekender vi har uden planer det næste lange stykke tid, så det skal nydes lidt ekstra 😀 

5 Comments

 • Reply Isabella Pernille 26/10/2018 at 9:46

  Flotte billeder af en super flot tøs 😛

  Vildt med den tyv, men fedt at Mikas fik et møde med sine helte 😀

  • Reply Eline Tychsen 26/10/2018 at 19:16

   Hvor er du sød 😘 Tak!
   Haha ja det var noget af en oplevelse 😂

 • Reply Lille My 26/10/2018 at 10:53

  Mega lækkert look! <3

  Og sikke da I får oplevet noget 😀

  • Reply Eline Tychsen 26/10/2018 at 19:17

   Tak søde du ❤️
   Hehe ja vi keder os ikke på vores fridage 😉😂

 • Reply Liselotte / Everyday Couture 31/10/2018 at 9:33

  Elsker dit sorte look 🙂 Virkelig fine billeder!

 • Leave a Reply