A YELLOW CRUSH

The yellow fever har ramt mig. Muligvis en ny yndlingsfarve, som har sneget sig ind på mig, og jeg vil have den i alle afskygninger!

Og med min pinterest som vidne; inspirere den her farve mig utrolig meget!

Jeg vil have det i form af kjoler, jumpsuits, suits, bukser, nederdele – der findes ikke rigtig en afskygning, hvor jeg ikke synes gul skal findes i min garderobe 😉 

By the way, så starter jeg på job i dag. Nervøs er ikke ordet for det jeg føler lige nu. En følelse af glæde og at jeg ikke kan finde ud af det på en og samme tid haha. Så forhåbentlig kommer jeg levende ud på den anden side eller vel og mærket kl.16.00, når jeg har fri … #seeya #Erjegsåvoksennu?

Kjole fra MONKI 

2 Comments

  • Reply Lille My 01/11/2018 at 7:23

    Ej den kjole er flot!! Hav en rigtig god første dag <3

    • Reply Eline Tychsen 02/11/2018 at 9:10

      Tak søde <3

    Leave a Reply