GLÆDELIG 1. DECEMBER

Ej, men hvor har jeg på alle måder glædet mig til den her dag. JEG ELSKER JUL, og ja december. Vi har skabt vores egen lille tradition herhjemme, hvor den sidste weekend i November er helligt familietid, og vigtigst af alt Julehygge HELE dagen.

Den blev vi nødt til at gå på kompromis med i år, da det hele skulle gå op, og vi derfor endte med at skulle fejre Asgers fødselsdag i sidste weekend. Det gjorde jo heldigvis på ingen måder noget, men det gør også bare at vores 1. december herhjemme bliver ekstra hyggelig i år hehe.

Drengene og jeg er allerede begyndt på julehyggen med en julefilm her på sofaen, mens Christian sover videre, og det er på alle måder favorit måden at starte vores lørdag ud på. Og når Christian står op står den på morgenmad, og så skal vi på alle måder også igang med at finde julepynten frem 😉

3 Comments

 • Reply kathrine 01/12/2018 at 20:16

  Håber i har haft en dejlig 1. December søde! Det lyder sådan 🙂

  https://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  • Reply Eline Tychsen 03/12/2018 at 7:16

   Tusind tak 😀 Ja det var den bedste af slagsen 😀

 • Reply Lille My 03/12/2018 at 13:27

  December er bare det bedste 😀

 • Leave a Reply