WORK THAT BLAZER

Blazer GENBURG // Jeans H&M TREND // Støvler RIVER ISLAND // Smykker SPIRIT ICONS

Sidder egentlig og har det lidt sjovt her for mig selv inde i vores stue. Og er helt overbevist om, jeg er den eneste der finder det lettere komisk, men som jeg blev enig med mig selv om dagens overskrift gik det op for mig, hvor mange blazere jeg rent faktisk ejer, og at jeg i morges endte ud med at vælge endnu en fra samlingen til dagens outfit. Ja, det er ikke mega sjovt, I know. Men det understreger til gengæld pænt meget min pointe; En blazer er et klassisk item i garderoben.

De fleste jeg ejer er fra genbrug. Elsker især herre blazer, som giver et fedt oversize look, og som også gør det lidt nemmere at have en strik indenunder uden at det strammer for meget på ærmerne mm.

En blazer kan for mig rede tøjkrisen, og altid sikre et fedt udtryk til ens look ligegyldigt hvad, og ikke mindst bruges for utrolige mange måder – med nederdele, hoodies, jeans, som sæt, med bukser og endda som kjole. Det er for mig et uundværligt stykke tøj i garderoben, og nok også derfor jeg ejer så utrolig mange af dem 😉

Som sagt, vil jeg på alle måder råde jer til at gå i genbrug, som altid flyder over med blazere, men har også fundet et par frem her nedenfor til inspiration til et muligt kommende køb.

Envii                                              Zara                                         NA-KD                                        H&M

2 Comments

  • Reply Lille My 04/12/2018 at 15:08

    Du ser så pisse godt ud! <3

    • Reply Eline Tychsen 05/12/2018 at 8:07

      Du så sød! TAK <3

    Leave a Reply