MARIA NILA

Find produkterne lige her

Produktet er modtaget til test fra Billigvoks.dk


Hårprodukter kan jeg, af en eller anden grund, ikke få helt nok af! Jeg ELSKER at prøve forskellige mærker af, og udpege mig nogle favoritter, som jeg så cirkulere lidt rundt i mellem. Det eneste jeg ikke skifter ud er mine produkter fra Paul Mitchell!

Så da jeg fik muligheden for at teste denne Salty Cream fra Maria Nila, kunne jeg ikke sige nej. Og så, at det oveni hatten, er  produceret med omtanke for miljøet – det sætter kun plusser på min konto.

Denne cream skulle være med til at give et strandlook, og give fylde og tekstur til håret. Derudover stod der, at den er god til at definere og kontrollere krøllet hår, hvilket for en med krøller lød yderst tiltalende 😉

Nu har jeg kun fået den anvendt 3 gange, da jeg modtog den lige efter min fødsel, men er faktisk helt tilfreds med resultatet efter de 3 gange. Om det giver det der perfekte strandlook, ved jeg ikke om jeg vil påstå. MEN mine krøller har til gengæld ikke set bedre ud i lang tid – jeps den slår min Paul Mitchell på den front. Og så giver den også en rigtig god fylde til mit hår, som mit kedelige skandinaviske hår altid trænger til.

Og så ved jeg godt, at det her absolut ikke har noget med produktet at gøre, men prøv lige at se hvor fin indpakningen er. Jeg ved, at det jo ikke er det vigtige hehe, men det ser da også bare brand godt ud, at den står og pryder så smukt inde i ens skab.


dsc_9333-2 dsc_9335-2 dsc_9336-2

7 Comments

 • Reply kathrine johansen 08/12/2016 at 13:40

  Det er virkelig nogen lækre produkter hun har og sælger.
  De virker hundrede procent og så er udseendet så fint!:)

  http://www.blogbykathrine.bloggersdelight.dk

 • Reply Benya Suwan 08/12/2016 at 15:59

  Uuuh! Må prøve hendes produkter!♡

  benyasuwan.dk

  • Reply Eline Tychsen 09/12/2016 at 12:10

   De er i hvertfald anbefalelses værdige 😀

 • Reply Isabella Pernille 09/12/2016 at 6:54

  Ej, det lyder som et spændende produkt for en som mig, som også har krøller! 😀

  • Reply Eline Tychsen 09/12/2016 at 11:50

   Det er virkelig det værd at prøve 😀

 • Reply Katrine Guldbæk 09/12/2016 at 11:07

  Ja, det er et helt fantastisk produkt 😀

  • Reply Eline Tychsen 09/12/2016 at 11:46

   😀 <3

  Leave a Reply