A LITTLE BEAUTY UPDATE

Besøg My-beauty.dk her


Tøj er en ting jeg både kan shoppe online og i de fysiske butikker. Der er noget over begge dele. MEN noget jeg tilgengæld sjældent køber i de fysiske butikker er makeup. Der må jeg nok indrømme, at jeg finder det jeg vil have og søger nettet tyndt for at kunne købe det billigere, og også finde det sted, hvor der er flest mærker samlet under en fane.  Skal jeg være 100% ærlig, så betyder det altså også noget at layoutet er lækkert. I know det er måske lidt overdrevet haha. Men for mig giver det firmaet en eller anden troværdighed i og med de rent faktisk gøre noget ud af at præsentere deres produkter godt.

Og der kommer My-Beauty ind i billedet.
De både klare en flot præsentation, men også er et godt udvalg af mærker samlet på et sted! Og når jeg skal købe mascara har jeg de sidste 4 gange købt derinde fra. Jeg er en L’oreal pige(i hvert fald, når jeg skal købe mascara), og det er ret ofte de har tilbud på dem derinde. Hvilket også har gjort at jeg har søgt tilbage dertil flere gange, og holdt øje med de kom på tilbud. Og jeg har altid mere fokus på mine øjne end resten af ansigtet, og derfor har jeg fundet en mascara, som jeg altid bruger.

Men der er selvfølgelig andet en L’oreal derinde. Du kan finde alt NYX, Maxfactor, Essie, lækkert makeup tilbehør osv derinde, og de er enormt hurtige til at sende ens pakker afsted. Hvilket jeg altid finder som et plus hos webshops. Noget jeg gerne vil købe næste gang er til læberne – jeg elsker læbestifter, og jeg har snart ikke mere af mine røde tilbage, så der skal snart tankes op.


No Comments

Leave a Reply