DANIEL WELLINGTON + RABATKODE

Ur fra Daniel Wellington

Uret er modtaget i gave, men alle holdninger og udtalelser er 100% mine egne


Jeg har LÆNGE haft det største crush på Daniel Wellington’s ure. De er klassiske, enkle, sofistikeret og alligevel så super unikke. Man er ikke i tvivl, når man ser det på armen af en, hvor det stammer fra – Det er så gennemtænkt, og jeg elsker det.

Mit ur er et Classic Sheffield 40mm med mørk skive, som jeg synes tilfører en helt anden dimension end deres hvide urskiver gør. Og da jeg for første gang stødte på denne udgave tilbage i November måned, så var jeg slet ikke i tvivl om, at det netop var sådan et jeg skulle have fingerne i en dag.

‘Mit ur er fra deres herre kollektion, da jeg er vild med at urskiven er lidt større end dem fra damekollektionen. Ure må efter min smag gerne være lidt store eller bombastiske på håndleddet. Og den sorte urskive giver en helt anden kant end det hvide ville gøre (selvom jeg absolut også skal eje sådan et en dag 😉 For hvorfor ikke?).

Jeg har også fået lov til at dele en lækker rabatkode med jer – for lige nu kan du få 15% på hele Daniel Wellington, hvis du bruger rabatkoden ELINEDW ved udcheckning.

Min næste overvejelse er uden tvivl det her, som er fra deres nyeste kollektion Classic Petite, som jo også bare er så gennemført!


2 tanker om “DANIEL WELLINGTON + RABATKODE

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.