MARIA NILA

DRY SHAMPOO // VOLUME SPRAY

SPONSORERET af billigvoks.dk

Alle udtalelser og holdninger er mine egne


Min morgen starter noget så dejligt ud – Asger ligger og leger her ved siden af, og inden længe skal han ud og sove, og så skal der drikkes lidt mere kaffe, og slappes lidt af. Er lidt syg pga. forkølelse og hovedpine, så holder lavt gear i dag, og skal ikke lave så meget andet end at slappe af.

Før jeg lige kommer til, hvad dagens indlæg egentlig handler, bliver jeg liiige nødt til at smide en kommentar med på vejen, for har I lige set hvor fine mine billeder er i kvaliteten? Hvad er der dog sket Eline? Har du fået nyt kamera? Og hvor er de fine billederne! Tak tak 😀 Og tak fordi I spurgte – for JA det har jeg hehe.
Jeg har ENDELIG fået mig mit helt eget kamera – nemlig et  Olympus E-PL8 PEN m/14-42mm. Bum! Jeg fik det kun lige i går, og er stadig lige ved at lære det at kende, og billederne er langt fra så skarpe som de kan blive, da de blev taget i går kl.20.54, hvor solen var på vej ned hehe.

Men jeg har lyst til at tage billeder hele tiden hehe.

Nå, men til dagens egentlig emne – nemlig mine nye og alt for lækre Maria Nila produkter. Det er ikke første gang jeg har produkter derfra, og det er der en god grund til! Jeg er nemlig kæmpe fan af deres produkter. Det for mig en stor fordel at produkterne er veganske, da jeg er særligt glad for produkter der er bæredygtige.

Dertil kommer, at det bare er nogle fantastiske produkter der rent faktisk også holder. Særligt min tørshampoo er helt fantastisk. Jeg vasker hår hver anden dag, men når man bruger produkter hver dag, ja så er det godt at peppe håret lidt igen dagen efter.
Og så til en anden, måske for nogen knap så vigtig pointe, så er jeg bare vilde med emballagen – det er så smukt, stilfuldt, nedtonet, men alligevel ret unikke. Og de står smukt ovenpå vores skab og gør vores badeværelse lidt smukkere.


6 Comments

 • Reply Liselotte / Everyday Couture 27/04/2017 at 6:51

  Tillykke med dit nye kamera, er helt misundelig!!! 😀
  Smukke billeder søde, glæder mig til at se mere <3

  • Reply Eline Tychsen 27/04/2017 at 9:00

   Ih taaaaak 😀 Glæder mig også helt til at tage billeder af et eller andet 😀 haha

 • Reply Stine / Lille My 27/04/2017 at 7:23

  Årh skønt med et nyt kamera. Lækre billeder! 🙂

  Og så tror jeg vidst jeg skal have fat i den tørshampoo! <3

  • Reply Eline Tychsen 27/04/2017 at 9:00

   Den kan kun få mine varmeste anbefalelser 😀
   Og tak <3 😀

 • Reply Katrine Pedersen 27/04/2017 at 13:00

  Fine produkter! Og kender selv til det med kamera, det er så kæmpe fedt at have lækre billede i god kvali 🙂

  Kig gerne forbi:
  http://katrinelionett.blogspot.com/

  • Reply Eline Tychsen 28/04/2017 at 11:38

   Ja det betyder mere end man tror ☺️

  Leave a Reply