HEALTHY, SKINNY OG ELINE??

Er det ikke bare fantastisk med det skønne vejr? Vi brugte hele dagen ude til drengen skulle sove, og jeg har min hud som vidne. Ved ikke hvornår jeg lærer at solcreme er min bedste ven, men det er da i det mindste kommet på i dag 😉

Vi skal udnytte det gode vejr igen i dag, og selvom C virkelig mangler, så skal vi nu nok få en rigtig hyggelig dag!

Ovenstående titel, er ikke just billedet på mig, men forhåbentlig er jeg på vej i den retning?! For jer der læser med fast her på bloggen, ved måske godt at jeg gerne vil tabe mig, men at det også handler om så meget mere end bare vægttab. Det er en hel livsstil, som jeg skal lave om på, og det er ikke bare nogle få års vaner der skal brydes men derimod et helt liv fyldt med dårlige og meget usunde vaner.

Og for at være helt ærlig, så finder jeg ikke de sunde alternative lige så lette og godtgørende, som en flødeis eksempelvis. Og ja, der skal være plads til begge dele, meeen det er bare nemmere sagt end gjort, når den flødeis leder til flere og flere. Og til sidst leder til, hvornår jeg igen kan tillade mig at spise noget sødt. Det er ikke en sund tankegang, og derfor er det for mig utrolig vigtigt at undvære det mere eller mindre for good. Det er så mega hårdt, og jeg synes virkelig også det er uretfærdigt, for jeg ville gerne skifte ovenstående billede ud med marabou, sød lakrids, chips og is (alle mine favoritter 😉 hehe).

Når det så er sagt, så findes der virkelig også mange lækre alternativer, og særligt bananpandekager har vundet en stor plads i mit (mad)hjerte. Og for mig er pepsi max min bedste ven – nøj det smager godt, og giver mig altså det perfekte fix 😉

Det kommer til at gå langsomt, og ikke mindst en laaaang proces, men jeg nægter at se tilbage på mig selv om 10 år, og fortryde jeg ikke gjorde noget ved det før.

Har I nogle gode og lækre opskrifter, så modtager jeg med kyshånd 😀 

2 Comments

 • Reply Isabella Pernille 26/05/2017 at 7:26

  Åh, jeg kender det alt for godt. Jeg er selv igang med at ændre min livsstil, og det er virkelig svært. Man bliver fristet hele tiden. Jeg drikker også Pepsi Max. Faktisk ret meget for at kunne “styre” mig selv, ha ha.

  Men det er jo ligesom det med at løbe. Det SKAL være hårdt og udfordrende før at man forbedrer sig 🙂

  Rigtig dejlig dag til dig søde <3

  • Reply Eline Tychsen 26/05/2017 at 8:01

   Haha har det på samme måde med Pepsi Max 😉 Det er bare genialt til et “sukkerchok”.
   Men du har så ret 🙂 Dejlig dag til dig <3

  Leave a Reply