SOMMER FORKÆLELSER

Flæset nederdel H&M // Slåom skjorte H&M // Sandaler H&M // Kjole MONKI // Blå nederdel MONKI // Kjole ZARA

Indeholde affiliate links

Byen summer i dag, da der er karneval. Vi plejer at deltage i det frivillige gennem noget der hedder Englevagt, som render rundt og deler vand ud og hjælper karnevalsdeltagerne, men med C der skal skrive speciale og jeg dermed er alene med 2 børn, så er det desværre ikke muligt. MEN vejret er fantastisk, og hvad endnu bedre er, at nu hvor vi alle har fri, kan vi eksempelvis tage på stranden sammen. For påtrods af specialeskrivningen, er C nemlig (endelig!!) inde i rettefasen, hvilket betyder at han allerede kommer hjem kl.12.00 i dag, hvor vi så vender snuden mod Egense strand for at råhygge i det alt for skønne vejr <3 Jeg er vild med det.

Noget jeg også glæder mig til, er at få alt ovenstående hjem. Jeg kunne ikke falde i søvn i går, og det endte så med lidt onlineshopping – det er farligt ikke at kunne sove kan jeg hermed konstantere 😉 Særligt den lyserøde nederdel glæder jeg mig så meget til at rende rundt i! Den er lidt outthere, og jeg elsker det hehe.
I det hele taget vil jeg gerne være lidt bedre til at gå i nederdele og kjoler her til sommer, men det kræver bare en opgradering af garderoben, da den del er noget sparsom. Så er det godt det hurtigt kan laves om på 😉

No Comments

Leave a Reply