STRIBER, MØDE OG SOMMER

T-shirt, Bukser & sko H&M //  Taske UKENDT // Solbriller SMARTEYES

Vi havde en helt igennem fantastisk dag igår! Vejret var on point, det samme var vores tur til stranden, og vejret. Ja, need I say more? Håber også I fik nydt godt af det smukke vejr?!

I dag er jeg (desværre!) igen alene med drengene, men den står på fødselsdag senere, så der er da heldigvis vi skal – det kan godt blive lidt kedeligt at være alene hele dagen.
Den anden dag mødtes jeg med Liselotte inde i byen, for at snakke lidt omkring nogle kommende event vi skal hoste gennem Aalborg Bloggers, og der blev selvfølgelig også lige skudt lidt billeder. Jeg købte faktisk de her bukser sidste år, men fik meget kort glæde af dem, da maven voksede sig for stor. Men de er fundet frem igen, og jeg elsker dem bare.

Det er for mig vigtigt, at have det behageligt i det tøj jeg går i, så jeg går rundt og ligner en lille kirkemus hele dagen lang, bare fordi jeg har det lidt ubehageligt i mit tøj. Og der er disse bukser et sikkert hit hver gang – de skuffer bare aldrig.

4 Comments

 • Reply Isabella Pernille 29/05/2017 at 10:18

  Ej, shit hvor du bare rocker de bukser der for vildt 😀
  Jeg ville ligne noget der var løgn i sådan et par, men du ser jo hammer godt ud. Jeg er fan!

  • Reply Eline Tychsen 29/05/2017 at 11:36

   Haha hvor er du sød 😘❤️ tak!!

 • Reply Stine / Lille My 30/05/2017 at 18:15

  Smukke <3

  • Reply Eline Tychsen 30/05/2017 at 18:22

   Du er altid så sød!

  Leave a Reply