MERE FORKÆLELSE, TAK!

REKLAME 

Dagcreme her // Multivitaminserum her

Jeg har aldrig gået voldsomt op i at pleje min hud. Min mor har egentlig været utrolig god til det, og jeg beundre hende for at give sig tid til det hver evig eneste dag. Som mor til 2, synes jeg det er beundringsværdigt, at hun havde overskuet til 3 børn, og sørge for at pleje sig selv hver dag. Hun er ret så sej min mor!
Og jeg må også sige, at hendes hud er utrolig smuk – nu har jeg ikke en gammel mor, men når man rammer de 53år, så begynder det jo selvfølgelig at kunne ses på ens hud. Men der har hun altså virkelig været god til at pleje den, og gør det fortsat. Min far sagde også en gang til mig, at hvis jeg ønskede at se lige så godt ud, når jeg ramt den alder, som min mor. Ja, så skulle jeg sørge for at pleje min hud ligesom hende. Og der rammer han altså plet!
Og med 2 børn, knap så meget søvn, et lidt for højt stress niveau har min hud også ladt sig mærke. Jeg har i forvejen en meget tør og sensitiv hud, så at pleje den burde virkelig have været bedre til at passe den. Men sandheden er, at jeg ofte vælger den nemme udvej – særligt om morgen, hvor det går op i fodring, og hurtigt kaste noget i hovedet for så at skulle ud af døren. Og om aften har jeg bare ikke gidet – bund ærligt!

Jeg er 28 år, og ja jeg er ikke gammel, men jeg ved at jeg SKAL gøre noget nu for det ikke er for sent om 10-15 år. Og det har I måske også lagt mærke til min insta story 😉

Jeg prøver at opbygge en vane med at pleje den morgen og aften med nogle forskellige ritualer, men 2 ting jeg bruger begge gange, er denne dagcreme fra Mellisa og serum, som begge virkelig har gjort meget for min hud.

Dagcreme: Den udgave jeg har et til normal og sensitiv hud, og skulle have en helende, opbyggende og vævsopstrammende effekt.
Den sidstenævnte har jeg ikke så meget at sige til eftersom det ikke er mit store behov 😉 Men den helende og opbyggende effekt til gengæld – der er der kæmpe plus på min konto. Min hud tendere til at være meget tør, og når den er sådan, er det nærmest umuligt at have foundation på. Efter jeg har benyttet denne dagcreme i små 2 uger, har jeg ikke på et eneste tidspunkt haft den samme tendens. Min hud er blød og fyldt med fugt. #loveit

Multivitaminserum: Skulle være rig på; vitaminer, opfriskende og mindske porrerne.
For mig har denne serum har den sidstenævnte haft særligt effekt. Særligt på min næse, har jeg haft mindre tydeligt porre. Jeg ved ikke med jer, men min næse har siden jeg var teenager været fyldt med små sorte porrer. Ja I know mindre lækkert emne, men hey har vi ikke alle været der 😉
Derudover har min hud været mindre sårbar over for vejr – særligt fugtigt vejr, hvilket med vores “sommervejr” har været en kæmpe bonus

Jeg kan anbefale disse produkter, hvis du ligesom jeg ønsker mere frisk, blød og fugtig hud! De blev nemt en del af min hverdag, og nu kan jeg ikke forestille mig at være dem foruden. Dertil kommer det at de er baseret på økologiske ingredienser, og ikke minst naturlige ingredienser, som jeg er stor fan af #MindreHormonForstyrrendeStofferTak

 

2 tanker om “MERE FORKÆLELSE, TAK!

    1. Jeg er også svært begejstret for deres produkter, og kommer ikke til at kunne undvære dagcremen ☺️

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.