SØNDAG & EN RØD BLAZER

Bukser, Blazer og Sko SECONDHAND // Bluse H&M

Søndag! Det er en af de bedre dage, hvor alt bare går ned i tempo, og ja, hvor mandagen ikke er så frygtelig igen, da jeg ikke har timer før Tirsdag. Det er absolut værd at tage med!

Søndag markere også slutningen på min første uge, hvor jeg har ændret del i mine kostvaner, samt fået trænet. Det har været en hård uge mest ved træningen. Det fik vist mig, hvor dårlig kondi jeg har, men også hvor meget mit bækken har brug for at blive trænet efter min graviditet med Asger.

Og i går, da jeg var til fødselsdag hos en veninde, udnyttede jeg situationen under et toiletbesøg at stige op på vægten, som jeg ikke har været siden Asger var 3 måneder gammel. Jeg frygtede faktisk, og tænkte at den nok var steget, men i stedet blev jeg virkelig positivt overraskset, da vægten sagde 72,7kg, hvilket er 10kg mere end sidst. Jeg forstår absolut ikke helt, hvordan det kan lade sig gøre. Men det kunne det åbent, og nu er jeg “kun” 11kg fra mit mål. 72,7kg er stadig 3kg for meget, hvis man skal følge BMi, men jeg er faktisk glad, og vægten betyder absolut ikke lige så meget, som det at kunne gennemfører det her, gøre min krop stærk, slippe for smerter i bæknet og vigtigst af vise mig selv, at jeg kan godt!!

No Comments

Leave a Reply