BESØG HOS BY RETRO

Jeg er hjemme i Aalborg efter en miniweekend i København med de skønneste piger. I går fik jeg knap så meget søvn, da jeg kom i seng omkring halv tre, og skulle op med Asger, som vågnede kl.05.51, og jeg var så kvadret i går. Så jeg endte med at gå i seng kl 9, og vågnede først ca halv 8 i morges ved Mikas der kom ind og sagde godmorgen #tiltrængt.

I Torsdags var jeg på besøg hos By Retro, som er en lille genbrugsforretning der ligger i Niels Ebbesens Gade her i Aalborg. De havde spurgt om jeg ikke kunne have lyst til at komme og se på butikken, og det ville jeg uden tvivl gerne.

I ved, at jeg elsker genbrug, og By Retros arbejde er noget der, for mig, gør genbrug endnu bedre. By Retro høre ind under Kvindedaghøjskolen, som udbyder forskellige kurser til kvinder uden for arbejdsmarkedet. Der er her fokus på, at give kompetencer indenfor Produktion, Re-design, markedsføring, salg og samarbejde med virksomheder.

Og det tøj, som de så producere kommer til salg i deres butik By Retro. Der bliver givet mulighed en fantastisk og unik mulighed for nogle kvinder, til at lærer nogle særlige kompetencer, som kan blive til gavn til et kommende liv på arbejdsmarkedet.

Butikken er fyldt med tasker, øreringe, tøj til børn og voksne og meget mere, og er virkelig et unikt lille univers, hvor man kan mærke pulsen er at hjælpe kvinder med at blive bedre, skarpere, dygtigere og vigtigst af alt blive givet nye muligheder.

Lige nu har butikken kun åben om torsdagen fra 10-14, men butikken er uden tvivl et besøg værd. Den er fyldt med unikke kreationer og en fantastisk atmosfære, samt en mulighed for at støtte op om et fantastisk projekt.

I kan finde dem på instagram under By_retro_, og blive inspireret til jeres næste genbrugskøb 😀 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.