BEAUTY // ECOOKING

Produkterne er modtaget til test af billigvoks

Det er nogle uger siden jeg modtog disse produkter fra ecooking til test. Det er et mærke jeg længe gerne har ville prøve af, og da muligheden bød sig kunne jeg ikke være mere begejstret.
Jeg valgte at afprøve deres Derma Ruller samt en Serum dertil. Deres Derma Ruller  er nok også et af de mest brugte for tiden, og hypen har virkelig været stor, så jeg var ret så spændt på, at se om det kunne give nogle gode resultater for mig også. 

Derma Ruller:
Den er udstyret med ikke mindre end 540 ultratynde mikronåle i kirurgisk stål, som skulle være med til at give en forbedring i hudens struktur og udseende.
Og helt ærligt, det var med lidt frygt og bæven at jeg skulle til at smaske en masse nåle i hovedet, og så bare “stole” på, at jeg ikke blev ildrød i fjæset 😉
Men der var nu en pointe med at teste den, for jeg har siden mine start teenageår døjet med hudorme på næsen. Dem som sidder som små sorte prikker. Jeg har aldrig haft noget der har virket imod det.

Det har derma rulleren hjulpet med. Og aldrig min næse været så fin! Der står at man også kan anvende den på sin hals og brystkasse, og det har jeg også gjort. Og heller ikke her slår jeg ud, når jeg anvender den.
Den har sådan et lidt kildrende fornemmelse, når jeg bruger den, men det gør absolut ikke ondt at anvende den, og den er hurtig og nem, så hele aftenrutinen behøver absolut ikke blive længere af den årsag.

Jeg anvender ikke min hverdag, men hver anden dag, selvom de kun anbefaler en ugentlig hviledag. Men jeg oplever ikke jeg har brug for den mere end de 3-4 gange om ugen.

Min rutine med derma rullen:
– Vasker mit ansigt grundigt
– Renser huden
– Renser derma rullen, og ruller den derefter forsigtigt henover ansigtet. Her er det vigtigt ikke at presse for hårdt.
– Renser derma rullen igen
– Fugter huden med Serumen
– Slutter af med min normale natcreme. 

Serum:
Selvom jeg er 28år, så er det ikke fordi jeg har rynker eller lignende endnu, men morrollen har efterladt nogle fine render mm under øjnene, og jeg ville gerne se om denne Serum eventuelt kunne hjælpe på dem.
Når jeg bruger den, så behøver jeg kun at trykke en gang for at have nok til hele ansigtet, om den har hjulpet med mine få “rynker” har jeg lidt svært ved at bedømme. MEN jeg synes den har givet min hud en helt anden glød, og som sådan også blød #evneririmjo.

Ecooking er som producent virkelig et vellykket mærke med mange fantastiske produkter. Jeg elsker at flere og flere specialisere sig i produkter der er fri for parabener og andre unødvendige stoffer i vores hudplejeprodukter. Og her har ecookings unikke tilgangsmetode virkelig vundet indpas hos mig! Jeg overvejer selv at investere i Peel Maske og deres Ansigtsmist. Der er virkelig mange fantastiske produkter, som jeg gerne vil prøve.

Ecooking forhandles hos billigvoks.dk 

2 tanker om “BEAUTY // ECOOKING

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.