BRILLER DER DANNER EN RAMME

Reklamelink // Brillerne er modtaget i gave fra Smarteyes

Jeg er ikke i den situation, hvor jeg hver dag er afhængig af briller, men alligevel er jeg enormt fascineret af briller. Jeg synes det er noget af det smukkeste – det kan forme et ansigt, give et helt andet udtryk og være en unik accessory.

Jeg bruger selv læsebriller, og det sidste par jeg ejede var knap 6 år gamle, og har bare aldrig været rigtig gode. Selve stellet viste sig at være for stort til mit ansigt, så da jeg modtog dem var det nødvendigt at klippe en del af brillestangen af, og det betød at hver gang jeg brugte dem gnavede de ind bag mit øre.
Men det var nu heldigvis til at holde ud, når jeg, som sagt, kun har brug for læsebriller.

MEN når det så er sagt, så blev jeg enormt glad, da smarteyes skrev og tilbød mig et par briller, så blev svaret straks ja, og jeg smuttede ud i deres butik i storcenteret for at se lidt på deres udvalg.

Jeg nævnte tidligere, at briller for mig er en unik accessories. Der er næsten ikke en brille der ser ens ud på folk, hvilket er enormt fascinerende.
Smarteyes har fokuseret på at levere unikke briller, og har derfor ikke deres stel i kæmpe udvalg eller kendte mærker i deres butikker. Men de har i stedet valgt at levere flere forskellige slags i løbet af året, og får alle deres briller lavet ved deres italienske producent. Og det indrømmer jeg gerne tiltrækker mig en hel del 😉 Jeg kan godt lide at prøve noget andet af, end det mange andre bruger, og det lyder ret snobbet, men det er nu egentlig ikke sådan det skal forstås. Jeg synes bare det er enormt fedt at prøve noget andet af, og hoppe lidt ud af min egen komfortzone.

Jeg fik en gang af vide, at med min lidt blege hud og røde hår var det uden tvivl bedst at vælge et stel der stod i kontrast hertil. Men da jeg den her gang skulle vælge nogle briller, prøvede jeg at gå i modsat retning og vælge et par, som mere eller mindre gik i et med min hudtone.
Og der endte jeg i deres herreafdeling, hvor disse briller hang. Og det endte med at jeg kun prøvede det ene par, og bestilte dem med det samme. Og valget har jeg ikke fortrudt 😀

Udover unikke stel, så køre de også kun med 2 priser – nemlig 1450kr for enkeltstyrke og 3450kr for flerestyrkeglas. Og der er virkelig ikke mere eller skjulte regninger bag. Derudover er deres personale (i hvertfald i Aalborg) enormt søde, imødekommende og hjælpsomme.

 

4 tanker om “BRILLER DER DANNER EN RAMME

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.