MY MAKEUP RUTINE

Eyebrow Pomade

Indlægget er lavet i samarbejde med Depend Cosmetics.

Min daglige makeuprutine er relativ simpel. Og i mange år har jeg ikke rigtig godt noget ud af mine bryn eftersom, ja, det ved jeg faktisk ikke. Ærligt tror jeg ikke, at jeg har skænket det en tanke. MEN sidst da jeg til frisøren, fik jeg farvet mine bryn, og det virkelig gav mine øjnene et helt andet udtryk, og jeg blev ret så begejstret for det!
Dog skal de gøres ca. hver 14 dag, og det bliver liiige lovlig dyrt.

Men heldigvis findes der en løsning – Depend sendte mig en af deres eyebrow pomader, som jeg kunne teste, og det er hurtigt blevet en del af min daglige rutine, og selvom det tager lidt tid at få det jævnt og pænt. Så er det for mig det hele værd! Og selvom jeg gerne vil farve mine bryn igen, er det en god erstatning til in between, og til at holde formen, når de bliver farvet. Jeg er i hvertfald utrolig begejstret, og er uden tvivl kommet for at blive i min makeuppung.

Jeg lavede en lille video med min morgenrutine, hvor du også kan se, hvordan jeg påfører den 😀 

 

https://www.youtube.com/watch?v=Dq1PSTN3oRM&t=36s

 

2 tanker om “MY MAKEUP RUTINE

  1. Jeg har rødt hår oprigtigt og også meget lyse øjenbryn, så jeg farver dem en gang om måneden og når farven ikke kan ses mere bruger jeg en øjenbrynspen for at give dem farve.
    Du har ret i at det giver et helt andet look – et meget flottere look, når ens øjenbryn er mørkere. 😀
    Vil bare sige det er et meget naturligt og smukt look du har!

    1. Tusind tak Sara Sophie <3
      Og ja, så er det fantastisk med mulighedens or øjenbrynspen 😀

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.