#ENVIIME

Drengene og jeg har startet dagen ud langsomt ud med lidt TV i stuen med dyner – noget som aldrig rigtig sker herhjemme. Men når vi nu er alene hjemme igen i den her weekend, synes jeg godt at de normale rammer må sættes lidt til side, og hyggen sat i centrum i stedet 🙂

For nogle dage siden postede jeg ovenstående billede på min instagram (@elinetychsen)med nogle nye items jeg havde fået hjem fra Envii. De har (endnu  en gang) lanceret en kickass kollektion, og jeg havde nogle opsparet penge og valgte at investere i nogle items derinde fra.

Jeg kender efterhånden ekspedienterne ved navn inde i Friis 😉 Elsker at komme derind og kigge, og blive inspireret. Og så er personalet virkelig god til hurtigt at se, hvad man kan lide og ikke kan lide – de er generelt bare kanon søde derinde, så har I ikke været forbi endnu, så er det bare med at komme afsted 😀  

Jeg er virkelig kæmpe fan af Envii, og de laver virkelig også den ene geniale kollektion efter den anden – personligt mener jeg dog, at de gerne må skabe lidt bedre plads til babs og nutte i deres stropkjoler (som jeg ELSKER, men aldrig kan trække vejret i). Derudover er jeg bare generelt vild med deres miljø i deres butikker, og så er personalet i Friis bare så mega søde, så det er nærmest 60% af glæden ved at komme derind haha.

Og måske I kan genkende en særlig farve der går igen i kollagen? 😉 Vi har rød, vi har lyserød og nu pastel lilla/lavender (kært barn har mange navne). Jo jo, det er med at udvide sin farvehorisont, og her har Envii da skabt en ny craving hos mig #welldone.

Stropkjole // Sweater // Kjole // Bluse // Skjorte

4 Comments

 • Reply sara sophie 08/10/2017 at 18:07

  Skjorten er vildt flot!
  Den vil jeg ønske mig! 🙂

  • Reply Eline Tychsen 09/10/2017 at 7:27

   Den er virkelig også så fin 😀

 • Reply kathrine johansen 09/10/2017 at 8:15

  Er helt vild med skjorten, den er simpelthen så fin! :).
  Det er godt nok kvalitet de har, fantastisk!

  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  • Reply Eline Tychsen 09/10/2017 at 11:14

   Ja den er så fin 😀
   Ja meget! Er så imponeret over dem 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.