SMYKKER ON POINT

Affiliatlink: Tube circle øreringe // Affiliatlink: Link øreringe

Det er efterhånden et par år siden jeg stiftede bekendtskab til Hvisk. Den gang var de forholdsvis nye, og de have en anden tilgang til smykkeverden. Blandt andet blev jeg stylist for dem (som jeg så også stadig væk er), hvilket som sådan et rigtig betyder det store, men at jeg lægger de billeder jeg tager med deres smykker op på deres hjemmeside, og ja til dels også mine egne sociale medier.

Og jeg har da også været vild med deres univers, men deres nyeste upgrade med; Fashion Jewellery, har for mig givet dem et spark til i smykkeverden. Smykkerne er cool, trendy og efter tidens mest hypet tendens; dejligt overdrevet, og jeg ELSKER det!
Store øreringe kan give et helt særligt udtryk, og giver den accessories, som jeg absolut elsker. Og derfor blev jeg enormt begejstret da Fashion Jewellery kom frem. Derudover mener jeg også det var på tide, de lavede en lidt billigere kollektion, som langt flere ville kunne have råd til.

Selv har jeg nu 4 par fra kollektionen – 3 par har jeg selv købt (deriblandt ovenstående), og så har C købt et par til mig – så sød han er. Dog gik de i stykker, da jeg skulle have dem ud af indpakningen, så dem venter jeg på kommer hjem til mig igen 😉

 

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.