SERUM8 – NATURLIG HUDPLEJE

INDLÆGGET ER LAVET I SAMARBEJDE MED BELLABELLACCI

Serum fra Serum8

Hudpleje er gået hen og blevet en vigtig del af min daglige rutine – jeg har aldrig været den bedste til at passe på min hud, men inden for det sidste halve års tid er det virkelig gået op for mig, hvor nødvendigt det egentlig er at passe godt på mig selv og ikke mindst min hud. Jeg er 28, og ja jeg er ikke gammel, men jeg vil hellere få en god rutine med det nu ind om 10 år.
Min mor har altid været god til at passe godt på sin hud, og det synes jeg også man kan se i dag. Hun har i en alder af 53 år, virkelig en smuk hud, og som absolut ikke afsløre at hun er i sine start 50’er.

Jeg elsker at afprøve produkter, samtidig med jeg har mine faste produkter der altid indgår i min beautyrutine. Men et produkt jeg gerne ville prøve er denne Serum fra Serum8.
For mig er det vigtigt at mine jeg ikke fylder mit ansigt med parabener og andre dårlige stoffer, som kan være i produkter , og søger derfor altid efter rene og naturlige produkter, såsom Serum8.

Denne Serum har den effekt, at den går ind og arbejder blidt, men aktivt med din hud, og reparer din hud i dybden. Derudover ligger den sig som en forsegling på huden, så den gerne skulle være med til at forøge virkningen af din dagcreme/natcreme.

Jeg døjer med ekstremt tør og sart hud, og særligt her om vinteren er jeg dybt afhængig af en god creme, og ikke mindst en serum, som kan holde min hud fugtig. Og noget af det jeg er faldet over ved Serum8 er både deres baggrund i brug af naturlige ingredienser, men også feedback på virkningen af deres produkter. Og særligt samarbejdet mellem en dermaroller (som jeg allerede har) sammen med deres Serum skulle have en fantastisk virkning. Så jeg skal absolut give det et skud!

No Comments

Leave a Reply