MANDAGENS PLANER

IINDLÆGGET INDEHOLDER AFFILIATE LINKS

Bluse H&M // Bukser Moss Copenhagen // Støvler RIVER ISLAND ligenene her

Jeg er lige kommet hjem efter min første dag i praktik, og hvor giver det så meget mere mening for mig at være ude og prøve det hele af. Er mere positiv og spændt for mit fag end jeg længe har været. Så nyder de næste 6 uger, og alt det jeg får lov til at prøve!

Da jeg kom hjem, lå der en skøn pakke fra By LOUI – de har sendt det skønneste sæt, som skal på til aftenens event med Starbucks 😀 Glæder mig til at vise det frem, og hvis I nu ikke kan vente, så kan I hoppe ind på min instagram @elinetychsen, og få en lille teaser.

Og som jeg lige fik puttet ind ovenover, så skal jeg ud af døren her kl.14.30. Jeg skal hente Liselotte ved sit job, hvorefter vi suser mod Århus, hvor vi mødes med Linda og tager til event med Starbucks. Synes virkelig alt ved den her mandag er pænt godt haha. Måske også fordi vi efterfølgende smutter på cafe og spiser en bid maden sammen, og ja bare udnytter at vi alle er samlet og dermed har en god undskyldning for at få grinet en masse, spist god mad og snakket løs.

2 Comments

  • Reply Lille My 07/11/2017 at 13:24

    Lyder da til at have været den perfekte mandag 😛 <3

    • Reply Eline Tychsen 08/11/2017 at 9:52

      Haha it has 😉 <3

    Leave a Reply