EVENT MED STARBUCKS

I mandags var jeg en tur i Århus, hvor Starbucks havde inviteret til en skøn aften. Eventet blev afholdt i deres nyeste lokaler på Store Torv, som virkelig var et smukt og indbydende sted. Elsker når de rå vægge bliver bevaret, og så er Starbucks virkelig gode til at opsætte et fantastisk og hyggeligt miljø, som altid er indbydende.

Aftenen startede ud med at vi kunne bestille noget fra deres dejlige store udvalg, og mit valg faldt på en frappacino med jordbær. Virkelig god, og farlig syndig på kalorier, så det er ikke en der bliver bestilt ofte 😉 Aftenens indhold blev præsenteret, og så kom en af deres vindene barrista’er på, og fortælle lidt om de 2 forskellige kaffer vi skulle smage.

Det var så interessant at hører en barrista forklare om smagende og de smagsindtryk en kaffe kan efterlade i ens mund. At høre nogen fortælle med så meget viden for kaffe er ret så imponerende for en som drikker utrolig meget kaffe uden at give det al verdens tanker. Jeg har mine præferencer, men hvorfor og hvad der liiige gør jeg bedst kan lide Merild, det har jeg faktisk ikke den store ide om.

Derudover fik vi lov til at smage på noget af det mad man rent faktisk kan købe hos Starbucks, og ikke mindst deres legendariske cheesecake.

De havde virkelig stillet op til den helt store guldmedalje, og gjorde alt for at give os en helt igennem udsøgt aften. Og bonus var, at vi fik 2 poser kaffe med hjem, deriblandt deres Christmas Blend, som var min absolut favorit!

Deres julesæson starter jo nu her, og jul i Starbucks er bundet op på en hel del traditioner og julehygge – også for mig selv. Blandt andet deres Christmas Blend, som kun sælges på den tid af året (surprise!), men også med deres traditionelle røde kopper, som bare er med til at markere at den særlige tid er over os.

Jeg er kæmpe fan af den her tid på året, og kan nærmest ikke vente på, at jeg må skrue op for julemusikken derhjemme, og pynte hele huset op. Så det gik lige i mit julehjerte (tøhø), da vi fik lov til at skyde det igang med Starbucks.

Faktisk kan man fra i dag, den 9 november, og frem til den 13 november mellem 14-17 komme ind forbi sin lokale Starbucks og få en Holdiday drink gratis, når man køber 1 Holiday drink. Den anden kan man så kan give til en man holder af eller måske en man ikke kender, som man kan give, fordi man kan. Et ret fedt koncept, som jeg absolut skal benytte mig af – skal du? 😀

14 Comments

 • Reply Liselotte / Everyday Couture 09/11/2017 at 12:55

  Tak for en hyggelig aften søde 😀 <3
  Og sikke fine billeder
  / Liselotte

  • Reply Eline Tychsen 09/11/2017 at 15:32

   Selv tak ☺️❤️ og tak smukke 😘😘

 • Reply Mama Brown 09/11/2017 at 13:29

  Så fine billeder, sveske, og tak for en super skøn aften ❤️

  • Reply Eline Tychsen 09/11/2017 at 15:32

   Tak snuske ❤️❤️ ja det var så hyggeligt!!

 • Reply Michelle Rønn Dyrmose Kristensen 09/11/2017 at 18:25

  Ej! Det lyder virkelig som den perfekte aften! Elsker kaffe i alle afskygninger! <3 Bliver hel misundelig 😉

  • Reply Eline Tychsen 09/11/2017 at 19:03

   Det er også bare så godt ☺️❤️

 • Reply Linda Nazila 09/11/2017 at 19:01

  Flot billeder – jeg elsker virkelig julen, og var faktisk forbi starbucks i dag, hvor jeg fik deres holiday drink 🙂

  • Reply Eline Tychsen 09/11/2017 at 19:03

   Ih hvor fedt ☺️ Var de gode?!

 • Reply Emilie Ildstein 09/11/2017 at 19:33

  Det lyder som et vildt lækkert event! Det ville jeg gerne have været med til…❤️

  • Reply Eline Tychsen 09/11/2017 at 21:16

   Det var det virkelig også ☺️❤️

 • Reply Emma 10/11/2017 at 8:02

  Jeg var selv til eventet, da det blev holdt i København i sommers – det er virkelig et gennemført arrangement de har stablet på benene! 🙂

  • Reply Eline Tychsen 10/11/2017 at 8:40

   Hvor fedt 😀
   Jeg er helt enig! Så gennemført 😀

 • Reply Camilla 10/11/2017 at 14:08

  Uha, en hel aften med Starbucks – bliver helt misundelig 😛 Ville ønske vi Holland havde konceptet med at få to juledrikke for éns pris. Så var jeg helt sikkert styrtet til den nærmeste Starbucks med det vuns! (:

  • Reply Eline Tychsen 10/11/2017 at 17:53

   Haha det var også en fed aften! Årh ja det kan være det kun er i DK – øv, men ja det er et virkelig fedt koncept ellers ☺️

  Leave a Reply