SOLSKIN I VASKEKÆLDEREN

Strik H&M // Bukser PIECES // Støvler RIVER ISLAND

Det er fredag, og jeg er i den heldige situation, at jeg får tidlig weekend under min praktik. Jeg skal selvfølgelig bruge tiden på at lave min opgave, forberedelse osv. Men jeg har faktisk gjort alt klar til næste uges undervisning. Så kan tage mig en fridag med god samvittighed.

Jeg har tænkt mig at tage i genbrug, gøre lidt rent og generelt få slappet lidt af, for jeg er, til trods for min utrolig blide start, sindssygt træt. Er lidt pinlig over jeg er så træt, når jeg egentlig ikke har haft det vildeste skema, men det er jeg virkelig.

C er væk i den her weekend, han tog faktisk allerede afsted kl.7.45 her til morgen, så jeg er alene med Mikas og Asger. Men vi har planer – for i morgen holder min mors side af familien Familiedag, så hele lørdagen er sat af til det. Hvilket passer mig meget godt, for er så dårlig til at være alene haha.

4 Comments

 • Reply Frk Mejer 11/11/2017 at 13:40

  Hold op nogle fede billeder! Elsker hele setuppet og outfittet 😍

  • Reply Eline Tychsen 11/11/2017 at 20:03

   Tusind tusind tak 😀 <3

 • Reply Lille My 12/11/2017 at 13:20

  Elsker dine bukser 😀

  • Reply Eline Tychsen 13/11/2017 at 7:51

   Jeg er også så glade for dem! 😀

  Leave a Reply