AT SLUTTE FRED

Bluse H&M // Bukser SECONDHAND // Sko DR.Martens // Taske ALDO

Jeg har tidligere berørt det her emne, og senest var lige her, hvor jeg talte om det at starte forfra, se sig selv med nye øjne eller i hvertfald at forsøge på det.

Og jeg havde lyst til at lave en lille update eller hvad vi nu skal kalde det her indlæg. For til trods for jeg stadig i perioder – for det går op og ned – har et problem med min krop, og ekstremt svært ved den, så gik det alligevel op for mig for et par dage siden, at jeg aldrig har haft det så komfortabelt med mig selv, og min krop for den sags skyld, som lige nu,

Jeg har flere dage, hvor jeg synes jeg ser ret godt ud end dage, hvor jeg halvdeprimeret går ud af døren, ekstremt selvbevidst og uden tvivl stråler “I loathe myself”. Og det er lidt ambivalent, for jeg er ikke tilfreds med min krop, men mit fokus flytter sig lige så stille fra, at det handler om at være tynd, og at jeg er ekstremt tyk til, og jeg bare skal tage mig sammen til at få gang i den træning til diæt, til egentlig at handle om at styrke min krop.

Og det er faktisk mest for at undgå familiære sygdomme, for at kunne være en stærk mor for mine børn, for at kunne være der for mine børnebørn (selvom det er laaaang ude i fremtiden) og i det hele taget bare få en krop der ikke arbejder imod mig, men med/for mig.

For det er ikke det at blive “tynd”, som kommer til at gøre mig glad, det er min familie, mine skønne veninder/venner, bloggen, mit arbejde og alt det jeg omringer mig med. Og det er virkelig så befriende!

 

6 Comments

 • Reply Camilla Sofie 06/12/2017 at 17:23

  Dejligt indlæg. Kroppen er vigtig at passe på, men det er også vigtigt at være omgivet af mennesker man holder af <3

  • Reply Eline Tychsen 06/12/2017 at 17:46

   ❤️❤️❤️

 • Reply Kathrine vigga 06/12/2017 at 20:06

  Jeg har faktisk fundet ud af at jeg er bedst i balance med mig selv når jeg har lidt på sidebenene

  • Reply Eline Tychsen 06/12/2017 at 20:49

   Sådan! Virkelig fedt Kathrine 😀

 • Reply Ea 06/12/2017 at 20:21

  Virkelig et godt indlæg! Det er nemlig ikke vægten der skal afgøre ens lykke, men derimod ens omgivelser og tanker om en selv.
  Du ser hammer godt ud 😉 og jeg er vild med blusen, den er super fin!

  • Reply Eline Tychsen 06/12/2017 at 20:49

   Præcis <3
   Og tusind tak, Ea 😀

  Leave a Reply