LATE NIGTH SHOPPING

Flæsebluse // Dobbelttradet jakke(skjorte)

Jeg er ENDELIG på bedring, og har det faktisk rigtig godt her til aften, så er ikke i tvivl om jeg kommer afsted i morgen, og NØJ hvor jeg glæder mig til en normal hverdag, og komme afsted og lave noget produktivt!

Men i dag har jeg også formået at holde mig i ro, og inden døre (næsten – tog ned og hentede mine drenge, men det var også det eneste!), og har også formået at se hele 2 film inden drengene kom hjem haha. Har aldrig følt mig så doven, men har fået af vide at det er vigtigt at forholde sig i ro, når man er syg. Så det gjorde jeg i dag…

Det har betydet utrolig meget tid til at stene, ja som skrevet de 2 film, men også på min computer, og nettet er blevet tømt for ting jeg gerne vil købe haha. Bare se de her bukser fra Minimum, som skriver mit navn eller den Cinderella drøm af en kjole fra Baum und Pferdgarten (affiliatlink), som jeg virkelig må eje!!!

Men det jeg rent faktisk er endt med at købe er det noget fra H&M, som var på tilbud, og som jeg længe har haft lange øjne efter, og bare ikke har fået købt. Og viola der var det, på tilbud, og så fik jeg endelig slået til.

Er også lidt på overvejelsen, om jeg skal klikke den her hjem (affiliatlink)– printet er virkelig virkelig skønt, og så har jeg fået noget for maxikjoler pludseligt! I det hele taget er jeg gået hen og blevet glad for nederdele og kjoler igen, hvilket jeg ikke har gået med i lange tider.

2 Comments

  • Reply Lille My 07/12/2017 at 12:34

    Uh lækre sager 🙂

    • Reply Eline Tychsen 07/12/2017 at 19:54

      ❤️❤️

    Leave a Reply