DECEMBERS FAVORITTER

INDLÆGGET ER LAVET I SAMARBEJDE MED BY LOUI

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6

Vi er godt i gang med december, og selvom det er en måned, hvor de fleste indkøb nok egentlig går til dem vi holder af, så må der vil gerne falde en lille forkælelse til os selv 😉

By Loui er en af min absolut favorit butikker her i Nordjylland, og udover at være enormt hyggelig, personlig og fyldt med jordens skønneste personale, så er deres lille butik også fyldt til renden med lækkerier.
Og jeg har igen været inde og finde mine favoritter! Og selvom det ser lidt mørkt ud på kollagen hehe, så har jeg haft svært ved ikke at skulle overproppe den med sager derfra. Blandt andet deres nyheder fra YAS har jeg haft lange øjne efter –  i det hele taget så har YAS virkelig bare formået at fange mig igen. Synes de længe har lavet det samme, og jeg fandt det ikke særligt spændende eller interessant, men de laver flere og flere skønne ting, og jeg falder nærmest for hver og en!

Derudover så er det sorte sæt fra Pieces overdrevet smukt! Det er ret enkelt, men jeg er vild med flæse detaljerne, og så er sådan et sæt jo bare perfekt til en hver anledning!

2 Comments

  • Reply Lille My 07/12/2017 at 12:33

    Er vild med nr. 4 😀

    • Reply Eline Tychsen 07/12/2017 at 19:55

      Den er også bare lige dig søde 😍👏🏻

    Leave a Reply