HELLO 80’S

Jeans H&M (ligende her) // Strik H&M // Støveletter H&M (ligende her) // Øreringe GINA TRICOT // Ringe HVISK

Sådan en lørdag morgen her, er så dejlig. For selvom der er sådan 2 bavianer, som får mig lidt tidligere ud sengen end hvad jeg lige vil vælge, så er der noget over at have sådan en hel formiddag, hvor særligt de “tidlige” morgentimer – (dem der har børn vil nemlig kunne forstå, at det er det samme som at sove længe, når man først bliver vækket 7.30 haha) – bliver brugt med uglet hår, nattøj og en kop kaffe, mens Asger og Mikas ligger og leger på gulvet. Se det er lykke!

Der var flere af jer der skrev, da jeg i går lagde et billede op af den her strik op på min instagram profil (@elinetychsen), og jeg kan virkelig godt forstå jer, for hold nu op den er fantastisk. Tilpas nok 80’er, tilpas nok moderne  – og så meget mig!!! Jeg er så vild med den !! Jeg faldt over den ved et tilfælde på hm.com på tilbud for små 2 uger siden, og da jeg så den var jeg IKKE i tvivl om, at den skulle jeg eje! Af en eller anden mærkelig årsag, er den ikke lige så “billig”, som da jeg købte den. Jeg gav 175kr for den, men den koster nu 215kr, hvilket er klassisk H&M 😉 Men jeg kan bare sige, at den er det hele værd – jeg havde også givet det fulde beløb for den, hvis det var. for novra!

Jeg havde ikke regnet med, at C ville være vild med den, men da han så den var han lige så vild med den som mig – eller okay det er en overdrivelse haha, men han synes den var super fed 😉

Jeg har i det hele taget fået utrolig mange gode sager på udsalg, og jeg ved snart ikke, hvor jeg skal gøre af alt mit tøj – det er faktisk lidt pinligt haha. Så må hellere for ryddet op en af dagene. Er bare så dårlig til at få sat tingene til salg, for orker det nærmest ikke – det er virkelig dovent, I know! Men det tager bare så lang tid. Så hvis I nu har set noget I godt gad eje, så skrive endelig til mig, så kunne det være det var noget af det jeg alligevel ville sortere fra haha.

6 Comments

 • Reply Emilie Ildstein 06/01/2018 at 14:11

  Vildt cool outfit!😍

  • Reply Eline Tychsen 06/01/2018 at 20:42

   Tusind tak ☺️

 • Reply Lille My 06/01/2018 at 19:29

  Wauw den er så lækker til dig! 🙂 <3

  • Reply Eline Tychsen 06/01/2018 at 20:42

   Tak søde ❤️

 • Reply Julie Mænnchen 10/01/2018 at 17:42

  Den er ret cool den strik søde 🙂 Så fin til dig <3

  • Reply Eline Tychsen 10/01/2018 at 20:17

   Tusind tak søde <3

  Leave a Reply