MISS CURLTOP

Jeg sidder og forbereder mig til morgen dagens eksamen, som jeg har 100 undskyldninger for ikke at forberede mig til … så jeg ville lige skrive et lille indlæg til bloggen her 😉

Min dag er startet utrolig godt ud – drengene og jeg sov lidt længere end planlagt, fik hygget i nattøj og en dejlig langsom morgen inden de skulle i børnehave/vuggestue, og jeg til frisøren kl.9.00. C arbejder for tiden fra kl.7.00, så jeg er alene med drengene om morgen, og det er nu ret så hyggeligt.

Som I nok kan se, så skete der noget helt andet med mit hår haha. Jeg har faktisk haft krøller i mit hår, men efter jeg har været gravid er det forsvundet mere eller mindre. Og jeg har virkelig savnet dem, så efter at have overvejet det i 1 års tid, og talt med min frisør om det, bestilte jeg tid til at få det permanentet. Og jeg er virkelig, som i VIRKELIG, glad for resultatet, og det er virkelig gået op for mig, hvor meget jeg har savnet at have krøller.

Det er riemlig stort, rimelig 80’er agtig blandet med puddel, og jeg elsker det haha. Det er skørt nok til mig, og jeg glæder mig til at lege lidt mere med det.

Det var de skønne frisøre fra My og Holger, som altid sørger for et perfekt resultat! Jeg bruger altid dem på Nørregade efter de er flyttet derned, og det er bare så fantastisk sted at komme. Stemningen, betjeningen og de utrolig dygtige personale er årsagen til, at jeg ENDELIG har fundet mig en fast frisør. De guider og lytter til ens ønsker, og er bare så mega dygtige til deres arbejde!  De får absolut mine varmeste anbefalelser 😀

I aften står den på middag hos Wildebeest i jordens bedste selskab – nemlig Linda og Liselotte, og hvor jeg dog GLÆDER mig til en aften ude med tøserne – hvilket I uden tvivl også kommer til at kunne følge med i på min instagram @elinetychsen 😉

12 tanker om “MISS CURLTOP

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.