EN AFTEN PÅ WILDEBEEST GASTROPUB

Jeg elsker Aalborg, som i ELSKER! Det er virkelig en fantastisk by, som siden jeg flyttede til for lidt over 10 år siden, har udviklet sig på alle punkter. Det er blevet en by der pulsere af nyt liv, blandet med det der altid har været her.

Og noget der især har været bevægelse på, er de gastronome oplevelser.
Der dukker det ene spisested op efter det andet – store, som små. Og i mandags havde Wildebeest Gastropub i selskab med Aalborg Bloggers inviteret til en aften med forkælelse i form af små lækre burgerrettere.

Ind af døren blev vi mødt af de smukkeste rå vægge, som står smukt sammen med den rå indretning, som jeg absolut ikke kan få hænderne ned over – stemningen er i top, som vi bevæger os ned af ståltrappen og ind i restauranten. Vi bliver budt pænt velkommen, og fulgt op på balkonen til vores bord, hvor vi bliver forklaret lidt omkring menuen.
Der var både mulighed for at få en normal ret eller de såkaldt sliders, som er små burgere, der svare til en halv portion af deres normale retter. Det tog os ikke længe at blive enige om, at prøve 2 af deres slidere for få lov til at smage lidt forskelligt. Dertil valgte jeg nogle frittere og en aioli – absolut det værd at prøve!

Jeg valgte en sæsonens slider med svinebryst, syltet rødkål, dijon mayo & flæskesvær og en “The Emperor”, som indeholder dybtstegt kylling, hjertesalat, crudítié og ceasar dressing. Og de 2 sammen med fritterne var mere end rigeligt – jeg kunne ikke spise op til trods for jeg gjorde en ihærdig indsats 😉 For det smagte virkelig helt igennem fantastisk! Særligt The Emperor var min favorit – måske fordi det er med dybtstegt kylling haha. Men i det hele taget var det en helt igennem lækker madoplevelse, som jeg uden tvivl skal prøve igen.

Aftenen var perfekt til tøsehygge, grin og kunne samles om at spise lækker mad! Wildebeest er på en og samme tid et sted, hvor der bliver kræset om en af tjenerne der sørger for at man har det man skal bruge, blandet sammen med en “løs” stemning, som er afslappende og giver plads til at man kan hygge sig og grine uden nogen kigger skævt.

Så mangler du et sted til din næste middag med kæresten eller venner/veninderne, så burde I tage et smut forbi Wildebeest – med mad og stemning på plads, er der kun rum til en ordenlig omgang hygge!

10 Comments

 • Reply Mama Brown 10/01/2018 at 9:05

  Det var bare så hyggeligt et arrangement! Tak for en dejlig aften, sødeste Eline!

  • Reply Eline Tychsen 10/01/2018 at 9:16

   Det er mig der takker <3 :-*

 • Reply Lille My 10/01/2018 at 10:22

  Ser så hyggeligt ud! 🙂 <3

  • Reply Eline Tychsen 10/01/2018 at 12:50

   Det var det virkelig også ❤️☺️

 • Reply BLOGBYCC 10/01/2018 at 17:02

  Føj hvor lækkert altså, jeg elsker burgere og pomfritter, så helt galt kan det jo ikke gå! <3.

 • Reply Ea 10/01/2018 at 17:05

  Det ser hyggeligt ud og det lyder virkelig også lækkert!
  Jeg er vild med blusen! <3

 • Reply Mia // www.blogaboutmia.dk 10/01/2018 at 20:33

  Det ser rigtig hyggeligt ud 😀 Og hvor er det pænt til dig det hår <3

  • Reply Eline Tychsen 10/01/2018 at 20:39

   Hvor er du sød! Tusind tak!!☺️❤️

 • Reply Camilla 11/01/2018 at 9:34

  Hvor ser det altså hyggeligt ud. Jeg elsker også Aalborg, og jeg glæder mig konstant til mine næste ture hjem til Danmark, så jeg kan se alt det nye, der er sket i Aalborg siden sidst. Der er jo åbnet så mange fede steder, siden jeg flyttede derfra for nu 3 år siden! (:

  • Reply Eline Tychsen 11/01/2018 at 9:55

   Ja det er hel vildt så meget der sker på relativt kort tid 😀

  Leave a Reply