GET THE LOOK // VINTAGE EDITION

Det er nok den mest uopfindsomme overskrift, men jeg ved ikke helt hvordan jeg ellers skal beskrive det her indlæg haha. For det er ment, som en inspiration – for I er mange der spørger, hvordan jeg mikser mine genbrugsfund med “almindeligt” tøj, og dette indlæg er dedikeret til netop det. For selvom skjorten på kollagen ikke er for genbrug, som min på billedet er, så kan håber jeg alligevel det kan give lidt inspiration til, hvordan i kan mikse og style det hele sammen.

Det første man skal gøre er ikke at være “bange” for at hoppe i det. Min skjorte er en herreskjorte fra genbrug, og giver en fed oversize effekt, som passer perfekt sammen det brede bælte, som jeg har købt af min all time favorit vintage butik Time Trasher. Det gør looket lidt mere feminint – selvom det også ser fedt ud, når skjorten bare hænger løst.

Et godt tip til genbrugskøb er, at altid at prøve det først – det lyder måske som et unødvendig råd hehe, men jeg har selv ofte bare købt noge med hjem, fordi jeg var overbevist om det ville sidde godt, og at det jo alligevel bare kostede 10 kroner, så hvorfor ikke. Men efter nok fejlkøb, så bliver man træt af det, og giver sig selv tiden til at prøve det hele af 😉

Et andet godt tip er, at tænke over, hvad man vil bruge det sammen med. Evt. det man har derhjemme i forvejen eller med et andet fund i genbrug.
Jeg er ofte endt hjem med noget, som jeg elskede i butikken, men som når jeg kom hjem ikke anede, hvad jeg skulle bruge sammen med, og så ender det bare med at ligge og fylde i skabet #dårligide.

Da jeg fandt den her skjorte, var jeg ikke i tvivl om den ville passe perfekt sammen med mine ternet bukser fra Vila, og så gik jagten på et perfekt bælte dertil, som jeg endte med at finde hos skønne Time Trasher.

Nu vil jeg smutte tilbage til lidt mere eksamensforberedelse – GLÆDER mig til det er overstået i morgen kl.9.40 …

Skjorte SELECTED FEMME // Bukser VILA // Sneakers PUMA // Bælte TIME TRASHER 

9 Comments

 • Reply BLOGBYCC 11/01/2018 at 9:29

  Jeg kan rigtigt godt lide den lange sorte herreskjorte du har fundet frem! <3. Jeg lurer altid rundt (også i herre-afdelingen) når jeg er på genbrugs jagt :-*

  • Reply Eline Tychsen 11/01/2018 at 9:32

   Det er også et fantastisk sted at kigge – der er næsten altid noget 😀

 • Reply Camilla 11/01/2018 at 9:33

  Er vild med skoene ☺️

  • Reply Eline Tychsen 11/01/2018 at 9:55

   De er også så fine 🙂

 • Reply Ea 11/01/2018 at 10:17

  Virkelig flot outfit! Jeg er vild med vintage stilen <3 også er skoene jo virkelig fede!

 • Reply Lille My 11/01/2018 at 16:25

  Elsker bukserne 😀 <3

  • Reply Eline Tychsen 11/01/2018 at 19:07

   De er også super cool 😀

 • Reply Freja 11/01/2018 at 21:47

  Nogle rigtig fine råd! Bruger altid selv den med om man har noget hjemme man tænker ville gå sammen med 🙂 og ja prøv det! Tit har jeg tænkt wauw det er bare et scoop og når jeg så får det på.. bare overhovedet ikke

  • Reply Eline Tychsen 13/01/2018 at 10:52

   Det er bare så rigtigt! Godt man lærer af tidligere fejl 😉

  Leave a Reply