BEAUTY PRODUKTER FRA XIP PROFESSIONAL

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF BILLIGVOKS.DK

Platinum Passion Eyeshadow // Sculpting cream brush

Onsdag, og jeg er død træt allerede – er blevet ramt af endnu en forkølelse, da mine børn endnu en gang er forkølet haha, så er glad for jeg havde tidlig fra i dag, og kunne tage hjem og slappe lidt af inden jeg får besøg en masse skønne piger i aften! Skal også lige have støvsuget og handlet ind til aftensmad, men alt til sin tid 😉 Lige nu sidder jeg med computeren på låret, mens der ruller et afsnit “Nybyggerne” over skærmen, og så skal jeg nok komme videre på et eller andet tidspunkt hehe.

For lidt over en uge siden dumpede der noget lækkert makeup ind af døren – nemlig fra XIP Professionals, som billigvoks er begyndt at føre i deres sortiment. Jeg har aldrig selv hørt om det før, men faldt pladask for indpakningen – ja det har altså noget at sige for mig haha – og for de smukke farver de køre med.

XIP Professional er et nyere makeup mærke fra England med fokus på kvalitet og til imødekomme os der er lidt kræsne over, hvilken makeup vi bruger.

Jeg valgte at afprøve deres Eyeshadow palette, samt sculpting brush, og efter små 2 uger, er særligt deres brush blevet fast del af min hverdag.
Den er nok egentlig ment til at skulle bruges sammen med cremebaseret makeup, men jeg bruger min til at påføre let contoure i ansigtet, og det kan jeg kun sige, at den fungere utrolig godt til. Dens udforming, og faste børstehoved er ideelt til at skabe de rigtige linjer i ansigtet, og gør det også noget nemmere.

Jeg bruger ikke øjenskygge i hverdagen, så man kan måske spørge, hvorfor jeg så har valgt deres øjenskygge palette. Det skal jeg fortælle jer 😉 Jeg ELSKER øjenskygger, og når jeg skal bruge det til en fest eller når jeg skal ud og spise osv., så betyder det meget for mig, at det er nogle farver der komplimentere min hudtone. Og da jeg så deres øjenskygger, var jeg solgt til stang lakrids. Og jeg har brugt den i en anledning, og den er godt pigmenteret, så det ikke er nødvendigt at bruge særlig meget før det kan ses. KÆMPE plus, og så er de ført i jordfarver som er perfekt til mig.

Alt i alt sidder jeg tilbage med 2 utrolig lækre produkter, som kommer til at tjene mig utrolig godt – både i hverdag og når jeg skal til en fest!

 

2 tanker om “BEAUTY PRODUKTER FRA XIP PROFESSIONAL

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.