EN NY UGE

Blazer GENBRUG // Jeans SELECTED FEMME // Taske ALDO // Øreringe HVISK

Mens der lige køre et modeshow med Viktor og Rolf over skærmen, og jeg endelig har fået filmet en video, som jeg så længe har talt om, er der lige tid til at få skrevet dagens blogindlæg.

Jeg er i utrolig godt humør i dag – tror vitterlig det er solskinsvejret, som gør det. Men det er virkelig bare så skønt, når der lige kommer et lille hint af, at foråret venter derude næsten lige rundt om hjørnet, og så skid hul i det er sindssygt koldt i dag hehe.

I dag har handlet om praktiske gøremål, og rent faktisk nå i mål med nogle af ting jeg gerne har villet nå de sidste par uger, som blandt andet den video der haha. Så vasketøjet er done (eller mangler stadig lige at få det lagt sammen), lejligheden er rent gjort, morgens møde er overstået, og nu mangler jeg bare lige at få skudt nogle billeder, og så er jeg klar til at mine 2 drenge skal hentes. Sådan en mandag, hvor jeg har fri går bare altid så utrolig hurtigt, og jeg tænker altid at der er rigeligt med tid, men det er som om, at alt det der står på min plan aldrig når at blive tjekket helt af hehe.

Men nu vil jeg hoppe i nogle sko, og svinge kamerastativet under armen og få skudt lidt billeder 😀

4 Comments

 • Reply Lille My 05/02/2018 at 14:47

  Er helt vild med din jakke 😀

  • Reply Eline Tychsen 05/02/2018 at 20:27

   Tak – er også super glad for den 😀

 • Reply Ea 05/02/2018 at 20:04

  Det lyder til at det har været en skøn dag! Dejligt. Jeg synes virkelig også at det gode vejr og lidt solskin gør noget helt særligt for humøret, specielt efter alle de mørke og grå dage 😉 jeg glæder mig til at se din video! <3

  • Reply Eline Tychsen 05/02/2018 at 20:28

   Det gør hel vildt meget for humøret 😀 Ih dejligt du vil se med <3

  Leave a Reply