TIRSDAGS GLÆDER

Jakke & Bukser H&M // Slå-om bluse ENVII // Sneakers DEF-SHOP

Vi er tidligt oppe, og inden længe skal vi ud af døren – C og jeg smutter på en lille tur i dag, og vi køre lige efter vi har afleveret vores 2 guldklumper i vuggestue/børnehave. Og så skal der bare købes noget kaffe #morertræt – og så er vi klar til motorvejen.

Det betyder også, at min weekend lige er forlænget med en ekstra dag, og jeg glæder mig bare til at tilbringe en dag sammen med C!

Jeg har efterhånden vist den her frakke frem et par gange på instagram! Men den er virkelig også bare favorit pt – har lige købt den på tilbud i H&M, hvor den var sat ned fra 1000kr til 200kr, og oven i det køre de for tiden 2 for 1 pris på deres sale, hvilket betød jeg også fik de bukser jeg har på med i købet. Åndssvagt billigt jo! Jeg faldt for jakken for evigheder siden (hvilket betyder oktober 2017) på H&M’s hjemmeside, og har hele tiden gerne ville købe den, hvis jeg skulle investere i en ternetfrakke. Den er fra deres Trend afdeling, og det garantere lidt højere kvalitet.
Ternetfrakker er virkelig bare et utrolig lækkert item i garderoben, og jeg er kæmpe fan (sjovt nok), og har også lige fået den her ind ad døren, som jeg glæder mig til at vise frem.

Men nu må jeg hellere få lukket computeren, og komme i overtøjet!

2 Comments

  • Reply Lille My 06/02/2018 at 7:58

    Lækre billeder 🙂 Elsker jakken <3

    • Reply Eline Tychsen 06/02/2018 at 16:17

      Tak søde <3

    Leave a Reply