TORSDAGS GLÆDER

Slå-om bluse ENVII // Bukser H&M TREND // Sneakers NIKE

Sidder i sofaen, og har endelig tid til at slappe lidt af – jeg kan ikke rigtig forklare hvorfor, men de sidste par dage har været ekstremt travle af en eller anden årsag. Har rendt rundt til møder, indkøb, passe mine børn og arbejde lidt for Røde Kors, så der har været gang i den!
Vi er også endt med at sove længe her til morgen, og jeg fik først vækket Mikas og Asger omkring kl.7.45, men for første gang i 3 uger har jeg fået 8 timers søvn uden nogen er vågnet med lort i bleen, har tabt en sut, er tørstig, skal tisse eller bare fordi jeg selv har været små syg hehe. Og det gør bare underværker!

Og lige nu har jeg sat dokumentaren “Manolo – the man who made shoes for Lizards” på, som absolut kan anbefales – den findes på netflix. Jeg ELSKER sådanne dokumentarer – det er så fascinerende og ikke mindst inspirerende, at se dem, hvis navn man kender så godt, og deres rejse til at blive det de er i dag. Og så har den en sjov og lettere komisk tilgang, som kendetegner Manolo så godt. Så KÆMPE anbefalelse herfra!

Senere i dag skal jeg endelig ned og hente mit pink suit fra Envii, som jeg har ventet og ventet på skulle komme i butikken! Og søde Anne, som er butikschef i den Envii der ligger i Friis her i Aalborg har fået lagt et sæt til side til mig, og så sød som hun er, skrev hun også i morges at det nu var klar til mig, og det selvfølgelig blev dampet og gjort klar til mig! 😀
Hold fast jeg glæder mig til at prøve det 😀 Tænker jeg skal have det på, når Linda og jeg skal ud og spise på lørdag – kan lige se at det ville passe perfekt dertil 😀

Nu vil jeg få prøvet at spist min morgenmad, og ellers få set min dokumentar færdig.

6 Comments

 • Reply Mama Brown 08/02/2018 at 9:50

  Åh, det lyder bare fantastisk – jeg glæder mig til at se det lyserøde suit! 🙂
  – og til på lørdag! 😉
  /L

  • Reply Eline Tychsen 08/02/2018 at 13:17

   Også mig 😀

 • Reply Lille My 08/02/2018 at 11:05

  Virkelig lækkert look 🙂 <3

  • Reply Eline Tychsen 08/02/2018 at 13:17

   Tusind tak søde 😀

 • Reply Jeanette Henriksen 08/02/2018 at 21:22

  Hyggeligt indlæg og nu har jeg virkelig bare lyst til at se dokumentaren.. men det er jo snart sengetid.. må lige skrive den bag øret..

  Håber du får en skøn weekend.. Knus Jeanette – http://www.jeasblanketanker.dk/

  • Reply Eline Tychsen 09/02/2018 at 8:18

   Haha – du må komme til det i dag så 😀 Den er i hvertfald virkelig god 😀
   Rigtig god weekend til dig også 😀

  Leave a Reply