THAT PINK SUIT

Blazer // Bukser

DET FREDAG! Og jeg skal først møde kl.12 i dag, og det bliver dermed også min eneste skoledag den her uge … ja den her uge er fløjet afsted med al verdens projekter, og i går var mine timer aflyst. Men inden da skal jeg lige have læst op på det jeg er lidt bagud med, og skrive lidt på en opgave som skal afleveres på onsdag.

I går lagde jeg et billede op af mit nye og overdrevet fine suit fra Envii, som jeg ENDELIG kunne købe i går, da det ramte butikkerne 😀 Jeg har glædet mig som et lille barn til at det skulle komme helt siden tilbage i December, da de lavede en teaser for det på deres instagram, og nu er det her endelig! Og der var nogle der efterspurgte links mm. og det skal I selvfølgelig ikke snydes for.

I morgen skal jeg ud og spise med den altid skønne Linda, og der skal det på, og jeg GLÆDER mig som et lille barn til at hoppe i det – har en smule sko krise haha – ville virkelig gerne have et par hvide stiletter på dertil, men dem jeg gerne vil have er fra Monki, og har ikke kunne finde dem i deres butik her i Aalborg #typisk! Så nu bliver det nok bare et par sorte, som jeg har herhjemme.

Men I skal være hurtig – online er det allerede udsolgt i flere størrelser, så jeg kan kun anbefale jer at skynde jer at bestille det, hvis I skal have det 😀 Jeg er i hvert fald ekstremt glad for mig, og er ikke et sekund i tvivl om det her bliver et sæt jeg kommer til at bruge igen og igen og igen både sammen og hver for sig.

Der kommer også snart en frakke, som de har teaset for på deres instagram, som jeg virkelig gerne vil have fingerne i – den kommer dog til at koste 1100kr, så er ikke lige helt sikker på, jeg kommer til at kunne købe den. Men den er VIRKELIG også bare så smuk. Fik jeg nævnt jeg er KÆMPE Envii fan 😉 haha.

3 Comments

 • Reply Lille My 09/02/2018 at 8:32

  Wauw ser lækkert ud! 🙂

  • Reply Eline Tychsen 09/02/2018 at 9:40

   Det er bare så fint 😀

 • Reply OOTD: FORÅRS FORNEMMELSER MED PINK – ELINE TYCHSEN 13/02/2018 at 10:02

  […] på – derudover så er jeg så glad for det pinke sæt, som jeg har købt ved Envii (se det her), og har udnyttet de sidste par dage til at hoppe i det – både som sæt, men også bare som […]

 • Leave a Reply