UGENS PLANER

Blazer GENBURG – lignende her // Bukser GLOBAL FUNK – modtaget i gave fra Message // T-shirt ENVII – lignende her // Støvler RIVER ISLAND – lignende her

Weekenden er ovre, og vi har haft fuld gang i den

og det er lige før jeg trænger til weekend nu haha. Vi rundede weekenden af med barnevelsignelse for min lille nevø, så søndagen blev brugt på fest for ham. Så da vi kom hjem i går var vi alle 4 helt smadret, men det har virkelig også været en fantastisk weekend, hvor vi har fået fejret Mikas til den helt store guldmedalje 😀

Og nu sidder jeg her i min sofa og ser Oscar Uddelingen, og nyder en kop kaffe inde jeg skal ud på studiet, og mødes med min bachelorvejleder. I det hele taget har jeg en travl uge i vente, men på den bedst mulige måde!

Mandag byder på, ja bachelor vejledermøde, og så skal jeg ellers hygge om mine børn, som uden tvivl også trænger til at få slappet lidt af efter den her weekend, så de bliver hentet lidt tidligere, og så skal der ellers hygges 😀

Tirsdag skal jeg, udover i skole, ud forbi Blossom, hvor jeg skal ud til en lille fitting!

Onsdag står på skole, og møde i Frederikshavn med Aalborg Bloggers – vi skal op til møde en butik deroppe, som vi skal hoste et event med senere på foråret – derudover skal jeg have skudt nogle billeder.

Torsdag skal jeg om eftermiddagen ud til Blossom igen, da jeg har sagt ja til at gå show for dem til deres event med Comfy Copenhagen, og jeg er så spændt haha. Tror det bliver mega grineren!

Weekenden skal bruges på min lille familie, og alt det vi har lyst til!

Så i alt, synes jeg faktisk selv jeg har en genial uge i vente, og GLÆDER mig helt til den! Særlig eventet med Blossom alene fordi det ikke er noget jeg har prøvet før, og fordi jeg tror det bliver SÅ SJOVT haha.

8 Comments

 • Reply Lille My 05/03/2018 at 9:34

  Masser af gode planer du har for ugen 🙂 Og hey, du ser pivgodt ud <3

  • Reply Eline Tychsen 05/03/2018 at 10:12

   Du så sød – TAK! <3

 • Reply Simone 05/03/2018 at 12:20

  Det lyder altså som om det kommer til at blive en skøn skøn uge 😍

  • Reply Eline Tychsen 05/03/2018 at 15:56

   Årh ja det er jeg også helt overbevist om 😀

 • Reply Camilla 05/03/2018 at 16:07

  Det bliver da en helt fantastisk uge! Hvor er det fedt, at du skal gå show for Blossom (:

  • Reply Eline Tychsen 05/03/2018 at 18:45

   Glæder mig også 😀

 • Reply Julie Mænnchen 12/03/2018 at 12:53

  Det var så hyggeligt at se dig igen søde og good job med showet 🙂 Håber du hyggede dig!?

  • Reply Eline Tychsen 12/03/2018 at 18:33

   Hyggede mig så meget! Det var så skønt og nød virkelig at være med ☺️❤️

  Leave a Reply