EN AFTEN ALENE

Så sidder man her en mandag aften i køkkenet

lettere forvist, da C har besøg, og vores lejlighed bare ikke er særlig stor 😉 Og det er altså et farligt sted at sidde, når man bare lækkersulten – any who så nøjes jeg (prøver!!) med et glas pepsi max, og efter jeg har fået set de 2 nyeste afsnit af Hollywoodfruer, som jeg netop lige har opdaget er kommet igen på Viaplay, vil jeg også lige skrevet morgendagens indlæg, som jo så er i dag.

Og mens jeg sidder her med en øm rumpet grundet vores utrolig hårde stole her i køkkenet, tænkte jeg at jeg ville dele 5 punkter omkring mig selv. Hvorfor? Ikke af nogen særlig grund – bare fordi.

 1. Jeg er elendig til at være med på “det helt nye” – et eksempel herpå kan være Youtube, jeg er først begyndt at følge en del derinde, og kan bruge utrolig meget tid på bare at stene video’er.
 2. Jeg føler mig ret nøgen uden læbestift – hvilket man nok har lagt mærke til, hvis man følger med fast her på bloggen eller på min instagram @elinetychsen hehe. Det pifter virkelig bare et look op, og så er jeg helt vild med de rødelige nuancer!
 3. Jeg elsker at gense serier. Her taler vi specielt om Modern Family, Venner, Will&Grace, Matador, Familien fra bryggen osv. Hvis jeg først elsker en serie, så ser jeg den gerne om og om igen 😉
 4. Jeg er ikke den mest disciplineret person i verden – særligt ikke når der er chips eller chokolade i nærheden ….
 5. Jeg har en svaghed for krus – kunne købe mig fattig i dem. Derfor har jeg også et forbud fra C om at købe dem … Det køre på 5 år nu ..
 6. Jeg HADER når folk ikke køre frem til linjen i et kryds! HVORFOR???!!!! Det giver jo ingen mening – den linje er der jo ligesom af en årsag. Some people…
 7. Okay det her er ikke et chok, men jeg elsker genbrug – der er bare uendelige muligheder, og ikke mindst mulighed for sjove og anderledes køb.

5 random ting omkring mig, og når jeg lige får dem læst igennem kan jeg godt blive lettere overrasket over mig selv, og hvor mærkelig jeg egentlig er hahaha!

2 Comments

 • Reply Lille My 06/03/2018 at 8:55

  Skønt indlæg 😀 <3 Jeg gad godt jeg var ligeså god som dig til at bruge læbestift til daglig – du ser altid så godt ud 🙂
  Jeg er også typen der elsker at gense serier – især Venner og Beverly Hills – tør ikke tænke på hvor mange gange jeg har set de serier haha 😀

  • Reply Eline Tychsen 06/03/2018 at 9:15

   Årh hvor er du sød <3 TAK!
   Haha årh jeg skal heller ikke tænke efter - det vil nærmest blive pinligt hahaha!

  Leave a Reply