80’s FLASHBACK

Blazer // Bukser // Øreringe // Taske

Endnu en gang har jeg formået

at stå tidligt op, tage ud på studiet for så at komme i tanke om, at jeg ikke har undervisning. Hvordan det bliver ved med at lykkedes mig er mig en kæmpe gåde haha!

Så jeg sidder herhjemme igen, og har lige lidt tid til at få læst og skrevet dagens indlæg inden jeg skal ud af døren igen – jeg skal nemlig til Frederikshavn, hvor jeg skal til møde om et kommende samarbejde mellem Aalborg Bloggers og en skøn butik deroppe. Og det glæder jeg mig virkelig meget til 😀

For noget tid siden så jeg på instagram, hvem kan jeg ikke huske, dette sæt fra Monki, og var ikke i tvivl om, at jeg SKULLE eje det, når det engang kom i butikkerne – og nu er det her, og jeg har ikke pengene til det. Typisk, så min finger er krydset for at det stadig er der om 1 uges tid, når jeg forhåbentlig har fået solgt lidt fra garderoben, og dermed kan få råd til det. For det er virkelig TO DIE for, og PERFEKT her til foråret!

Jeg elsker at det har sådan lidt 80’s vibes, og sammen med en pink t-shirt eller bare en helt basic t-shirt/skjorte ville se rocker fedt ud 😀

10 tanker om “80’s FLASHBACK

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.