SHOWTIME OG STUDIESNAK

SHOWTIME

eller det vil sige, det er det sådan først i aften, hvor jeg skal gå show til et kundeevent, som Blossom hoster sammen med Comfy Copenhagen – og jeg GLÆDER mig helt vildt haha! Var derude i tirsdags for at prøve de sæts jeg skal have på den aften, og det gjorde kun min begejstring større. Det er jo min indre modeldrøm der får lov til at få lidt vinger hahaha!!!

Selvom det er et brand jeg ikke lige går i, så glæder jeg mig til at vise det frem for deres kunder i morgen – også fordi de kommer til at style det hele til UG derude 😀

Jeg sad i går, og skiftede frem og tilbage mellem

mit bachelor projekt, og arbejde med Aalborg Bloggers. Der skal ikke herske tvivl om, hvad jeg helst ville give mig i kast med 😉 Men må også indrømme, at for tiden fylder det hele bare ekstremt meget.

Den nuværende konflikt, som nok ender ud med et kæmpe brag af en lockout, som kommer til at påvirke SÅ mange mennesker, og ikke bare dem der arbejder, har ikke gjort det at skulle arbejde som lærer mere “attraktivt” for mig.

Det er på ingen måde tillokkende at skulle arbejde for det offentlige med alle de problemer vi så ofte høre om, og som jeg selv har være vidne til gennem mine 3 praktikperioder på mit studie.

Og så sidder jeg på den anden side med at projekt, som er spændende, flyver derud af, gør mig MEGA glad, men som bare ikke kommer til at kunne give mig løn haha.

Men jeg kommer uden tvivl til at give den gas de sidste par måneder her – både på studiet, men også med at få så meget til CV’et som muligt gennem mit job med Aalborg Bloggers og bloggen her! Der må bare være noget til mig på den anden side af studiet.

Og hvem ved om det er et lærerjob eller indenfor marketing, SOME what have you – og skal gerne sige, at det er det jeg håber mest på 😉

10 Comments

 • Reply Camilla 08/03/2018 at 7:43

  Jeg kunne godt forestille mig, at det var lidt uhyggeligt næsten af være færdig med din læreruddannelse og skulle ud på et så usikkert marked. Derfor kunne det være så fedt for dig, hvis du kunne bruge din erfaring med bloggen og Aalborg Bloggers til noget helt andet (: Held og lykke med showet i aften!

  • Reply Eline Tychsen 08/03/2018 at 9:15

   Tak det håber jeg også! 😘
   Tak!

 • Reply Lille My 08/03/2018 at 8:06

  Lyder spændende med det modeshow 😀 <3

  • Reply Eline Tychsen 08/03/2018 at 9:15

   Glæder mig også!! 👏🏻😍

 • Reply Frk Mejer 08/03/2018 at 9:07

  Det er også så frustrerende med det Lockout og alt det der sker lige nu. Jeg kan godt forstå, at det måske ikke lige er det der trækker mest i dig lige nu, men fedt at du stadig giver det hele armen og stadig også giver dig selv lov til de andre hyggelige, fede projekter! <3

  • Reply Eline Tychsen 08/03/2018 at 9:15

   Tak ❤️❤️❤️

 • Reply Liselotte / Everyday Couture 08/03/2018 at 9:51

  Det bliver så spændende i aften søde 🙂 <3

  • Reply Eline Tychsen 08/03/2018 at 10:43

   Ih ja jeg håber!!! <3

 • Reply Mia // www.blogaboutmia.dk 09/03/2018 at 9:16

  Jeg fulgte med til din aften igår 😀 Det så ud til at være lækre sager du iførte dig <3 Så fedt for dig! Knus

  • Reply Eline Tychsen 09/03/2018 at 10:20

   Hyggeligt at vide 😀 Ja det var super sjovt, og virkelig fedt at prøve! Og tak <3

  Leave a Reply