MODESHOW OG EN “RUNWAY” DEBUT

Jeg kunne næsten høre Tyra Banks i mine øre, da jeg gik ud på gulvet

med en masse kvinder stirrende på mig – selvom det nok var knap så glamourøst, som jeg så for mig inde i hovedet haha. Men jeg havde det til gengæld mega sjovt! Og jeg blev kastet lidt tilbage til mine “unge dage”, hvor jeg jeg så America’s next topmodel, og sad med et lille håb og drøm om at mine små 167cm, og buttede lårbasser kunne prøve det samme en dag haha!

Selvom jeg var lidt utilpas i starten, så glemte jeg det hurtigt, da vi først kom i gang. Og så er personalet i Blossom vitterlig jordens sødeste! De gjorde det nemt for mig, og var bare i det hele taget skønne, og også en af grundene til at det er en af min favorit butikker i Nordjylland!

Hvad gik det så ud på?

Det spørgsmål fik jeg et par gange på instagram i går, og det var virkelig noget så simpelt som en en kundeaften, som var arrangeret af Blossom og Comfy Copenhagen, og til det havde Blossom spurgt om jeg ville gå i opvisningen af Comfys tøj, og det havde jeg uden tvivl lyst til. Så nej, jeg er stadig den uopdaget super model, som venter på sit store gennembrud 😉 (sarkasme kan forekomme)

Jeg nåede ikke at tage så mange billede under, men jeg tænkte jeg ville give jer et lille indblik i aftenen med de billeder jeg nåede at tage.

I dag står på vejledermøde – jeg tager mig så mange jeg kan, så jeg ikke står tilbage uden noget skulle det ske at der bliver lockout, og så skal jeg til et lille møde liiige efter, og så håber jeg på, at jeg kan nå lidt arbejde inden vi skal hente Asger og Mikas, og så er der WEEKEND 😀

Blazer GENBRUG // Jeans SELECTED FEMME // Bluse ENVII // Sko VRS FASHION

Fik desværre kun selv taget et billede af mit 2 sæt fra aftenen – men det giver da heldigvis et lille billede af mit look 😀

10 Comments

 • Reply Camilla 09/03/2018 at 9:41

  Virkelig fine billeder 🙂

  • Reply Eline Tychsen 09/03/2018 at 10:20

   Tusind tak Camilla 😀

 • Reply Lille My 09/03/2018 at 10:15

  Du er sej – og ser pisse godt ud 🙂

  • Reply Eline Tychsen 09/03/2018 at 10:19

   Du er altid så sød altså <3 TUSIND tak Stine - virkelig <3

 • Reply Camilla 09/03/2018 at 10:22

  Skide sejt Eline! Er sikker på, at du klarede det fantastisk 😀

  • Reply Eline Tychsen 09/03/2018 at 10:28

   Tusind tak Camilla <3

 • Reply To Liv 09/03/2018 at 15:54

  Jeg er VILD med dit outfit! :O)

  • Reply Eline Tychsen 12/03/2018 at 8:05

   Tusind tak 😀

 • Reply kathrine johansen 10/03/2018 at 14:35

  Du er herre sej, og hvor ser du bare godt ud på de billeder, sikkert os i virkeligheden ;). De skal nok opdage dig en dag, haha!

  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  • Reply Eline Tychsen 12/03/2018 at 8:04

   Haha tusind tak Kathrine! 😀

  Leave a Reply