DESTINATION “NY RYGRAD”

Blazer GENRBUG // Strik Jacqueline De Young // Bukser&Støvler H&M

Endnu en weekend er fløjet afsted

og vi har udnyttet den til ren og skær hygge, og ikke mindst skønt besøg hos et vennepar lørdag.

Men nu er mandag kommet tilbage med dens altid brutale virkelighed lige i smasken, og jeg har endnu et bachelorvejledmøde i dag, som forhåbentlig giver mere ro i maven. Jeg var ved at kaste håndklædet i ringen lørdagaften, da vi gik i seng – lige der var det hele bare uoverskueligt. Meeen selvfølgelig gør jeg ikke det – der må kæmpes. Og sådan er det jo – eller jeg vil bare IKKE kaste håndklædet i ringen selvom det hele hænger mig langt ud af halsen med den her bachelor.

C og jeg har i den sidste uge set 2 dokumentare omkring crossfit – crossfit er som sådan ikke noget vi går op i, som i langt fra, men C faldt over den på Netflix, og så fandt vi os selv falde i svime over The Crossfit Games. Og i går, da vi lå og snakkede inden vi faldt i søvn, var det der centrede særligt deres udholdenhed. Det er at de mennesker presser sig selv helt vanvittig meget, og fortsætter dagen efter eller et par timer efter i en ny hård disciplin.
Og seriølle de kvinder der – shit de er hardcore og så mega seje jo #girlpower. De har virkelig en vilje af stål, og bare kickass seje!

Det fascinerede mig utrolig meget! Deres stædighed, men aller mest deres formåen i at presse dem selv psykisk – nok fordi det er der jeg er aller svagest. Jeg giver hurtig og nemt op – særligt når vi taler om det at gøre min krop mere stærk, og få tabt mig de kilo, som min krop ville have godt af. Men det der i sidste ende sætter en stopper for mig, er mig selv. Jeg får så utrolig ondt af mig selv, og selvom min krop har det godt, og godt kunne løbe det lidt længere, så får jeg overbevist mig selv om, at det er en dårlig ide, og stopper.

Og den side vil jeg gerne “udforske” lidt – for hvorfor er jeg endt der? Og hvor langt kan jeg presse mig selv? For det kan ikke passe, at jeg ikke kan, når andre kan! JEG KAN GODT! Og nu prøver jeg – spørg mig ikke hvordan hah. Men prøve det skal jeg! Og jeg bliver nødt til at finde ud af, hvad det er der gør man kan det man vil?!

6 Comments

 • Reply Lille My 12/03/2018 at 10:03

  Dejlig ærligt indlæg søde.
  Ps. lækkert outfit – er vild med mikset af rød og lyserød 🙂

  • Reply Eline Tychsen 12/03/2018 at 11:24

   Tak søde <3 For begge dele <3

 • Reply VenterPaaVinBlog 12/03/2018 at 11:38

  Godt klaret – som mit sidste indlæg indikere har mig og min rygrad ikke mange samtaler sammen pt 😛

  – A

  • Reply Eline Tychsen 12/03/2018 at 18:34

   Hehe ja nogle gange kan det være rart med en pause 😉

 • Reply Julie Mænnchen 12/03/2018 at 12:50

  Er vild med den strik søde! <3

  • Reply Eline Tychsen 12/03/2018 at 18:33

   Tak, den er jeg også så glad for ☺️

  Leave a Reply