FORÅRS UPGRADE

Reklamelinks er markeret med *

1 // 2 // 3 // 4 // *5 // 6 // 7*

Min tirsdag starter med en kop kaffe lige her på sofaen

eller okay min dag startede klokken 6.30 med at få gjort Mikas og Asger klar, men med dem sendt ud af døren, og C taget afsted sammen med dem, er der lige 5 minutters ro – okay 30min – inden jeg begynder på noget som helst jeg egentlig burde.

Vi er snart halvvejs igennem Marts, og foråret, ja det kan vi vist godt blive enige om ikke rigtig er sket endnu. Er efterhånden begyndt at blive en smule desperat efter noget sol og lidt varmere grader. Snevejr er fint, men nu har det så lagt der i små 14 dage – enough is enough!

Så tiden er blandt andet blevet brugt på at savle over Monki’s spring kollektion, som jeg bare vil eje alt fra! Det er så unfair ikke at have penge til noget som helst lige nu – I WANT IT ALL. Og ja, jeg ved godt det er et first world problem.

Men Monki’s design team skal virkelig have ros fra mig – de har givet den max gas, og virkelig fremført nogle lækre kollektion henover de sidste par sæsoner.

Men det boomer jo bare med lækre forårsstyles, og jeg glæder mig til at kunne hoppe i de lette forårsjakker, sko og tøj generelt.

2 Comments

  • Reply Lille My 13/03/2018 at 9:04

    Ej man kommer helt i godt humør af de fine forårsfarver det tøj har <3

    • Reply Eline Tychsen 13/03/2018 at 9:13

      Ja ikke? Uh det bliver godt med noget forår 😀

    Leave a Reply