LET’S GO SECONDHAND SHOPPING

Indlægget er lavet i samarbejde med Mega kup

Let’s face it eller måske er det mest mig jeg henvender mig til her

mit skab boomer! I vores skab i gangen, som egentlig er ment til hænge frakker ind i, og ja stille de sko vi benytter i hverdagen er der også et par poser fyldt med tøj og sko.
Jeg er som sådan god nok til at rydde ud, men dårlig til at få det solgt videre, og så ender det bare med at stå. I stedet for det kommer videre til at andre står det bare og samler støv. Det nok mest pinlige er, at jeg har en del tøj jeg kun får brugt et par enkelte gange.

Så hurra for genbrug

Det er jo ikke noget chok, at jeg elsker genbrug, og også er stor fan af at vi ikke kun skal købe nyt hele tiden, når der er så meget skønt tøj i forvejen, og ja også mit eget. Jeg køber selv brugt via apps som Zadaa, Tradono og Trendsales – både fordi jeg den vej kan få noget lækkert tøj der stort set aldrig er brugt eller spare en del på eksempelvis noget af Ganni’s lækre tøj, som fra nyt er pænt dyrt. Ja, jeg kan ikke finde en eneste grund til ikke at købe genbrug. Og derfor er det også lidt åndssvagt, at jeg ikke selv får solgt mit brugte tøj videre.

Derfor glæder jeg mig til den 7 april, hvor jeg skal deltage på Mega Kup i Aalborg. Jeg har aldrig før deltaget til sådanne events, og jeg kan levende forestille mig, at det bliver pænt fedt, og jeg også kommer til at skulle snuse rundt ved de andres borde haha.

Det starter kl.12.00 og frem til kl.15.00, og så håber jeg på at komme af med det hele! Jeg har både vintagetøj og nyt tøj med, og har virkelig givet den gas med udrydningen i skabet derhjemme, så meget at det næsten gør helt ondt! Men vi trænger virkelig til mere plads, og med vores kommende flytning er det vist kun godt nok jeg får solgt godt ud af min garderobe.

Hvis I er i Aalborg, så kom ENDELIG forbi og se hej 😀 Det ville være så hyggeligt at hilse på jer – det koster 20kr at komme ind, og så er der ellers også bare tøj i lange baner! Det hele foregår i Gigantium, så der skulle være en chance for at kunne finde noget 😉

Jeg håber i hvert fald vi ses, og hvis ikke så bare til en snak 😀

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.