BACK ONLINE

Reklamelinks er markeret med *

Strik H&M (lignende her*) // Bukser H&M (lignende her*) // Hat TIME TRASHER VINTAGE // Sneakers NIKE*

Okay, så det er ikke fordi jeg har været længe væk fra bloggen,

men da min computer i går valgte at afgå ved døden står jeg nu uden computer. Eller i hvert fald min egen computer. For det gode ved at have en far der arbejder med IT er, at der altid er support at hente i form af en back up computer der kan lånes, og som han endda sætter op og klar til bruge. Så er jeg heldigvis ikke sat helt ud af spillet i forhold til at skrive min bachelor.

Og apropos den, så har jeg virkelig nydt at have pause fra den, og bare have ferie sammen med min lille familie. Det har været så skønt bare at have tid til at slappe af, også selvom at den “slappe af tid” har involveret et par påskefrokoster mm. Det har alt sammen tjent til, at jeg føler mig lidt mere opladet.

Jeg gider det stadig ikke hehe, men jeg skal. Og det kommer desværre ikke til at ændre sig før jeg til sommer står med mit diplom i hånden.

Men for nu vil jeg nyde mit glas Pepsi Max, se nogle afsnit af “Venner” på Netflix, og nyde den aller sidste del af ferien!!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.