IKKE MERE EKSAMENS PRES, TAK!

Reklamelinks er markeret med *

Jeans GLOBAL FUNK (gave) // Blazer NEO NOIR (lignende her*) // T-shirt GLOBAL FUNK // Sko ZARA (lignende her*)

I går var vejret virkelig right on point,

og udnyttede virkelig situationen til fulde, og gik en tur langs havnefronten. Havnefronten bliver absolut et stort savn for os, når vi skal flytte, men så er det heldigt at Silkeborg er fyldt med skøn natur og søer i hele området.

I dag sneer det, og blæsten er igen kold og hård, men så er det godt, at de varmere grader i et syne – jeg har virkelig aldrig glædet mig så meget til foråret, som i år. Jeg synes vinteren har været utrolig hård og lang, og nu er jeg bare klar til sommer og sol.

Den her uge går alt for alvor ind på bachelor, og jeg skal virkelig til at arbejde hardcore – jeg glæder mig ikke, har på ingen måde lyst, og faktisk en del ondt af mig selv, men hvor vil jeg dog bare gerne have det overstået nu. For at være bundærlig, så går jeg ikke efter topkarakteren – det betyder ikke noget for mig. Jeg vil give mit bedste, men den karakter er hvad den er, og den kommer ikke til at betyde noget for min videre færd her i livet.

Meget af det mit studie centrere sig om disse dage er jo netop, at vi skal til at aflevere vores bachelor, og der er mange der virkelig kan give mig stress. Der bliver fokuseret på, hvor stort et brød man kan slå op, og fuldførelsen skal gerne ende ud i en topkaraktér, som kan give det hårde arbejde og slid anerkendelse og en godkendelse af en selv.

MEN jeg vil ikke være med i karakterræset for jeg magter det ikke. Mit fokus ligger bare mere her på bloggen, Aalborg Bloggers og en fremtid som (forhåbentlig!!!) byder på noget helt andet. Og så er det et pres, jeg slet ikke kan forholde mig til. Jeg ved ikke, hvordan I har det, men jeg øver mig i at acceptere, at det ikke er alel fag jeg er god til, og der er nogle jeg ender ud med at gøre det godt i, og andre hvor jeg ikke gør. Og det må og skal være ok!

Det er bare ikke muligt at være perfekt i det hele – det er for stort et pres, og jeg vil ønsker ikke  flere søvnløse nætter med tankerne der flyver rundt med frygt for det der lægger foran med eksemanier mm. det er ikke det vigtigste eller største i livet – heller ikke for mig.

Så her er for de næste par uger, som bliver så hårde, men hvor bliver det godt i den anden ende – ligegyldigt hvad karakteren bliver 😉

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.