BOLIG DRØMME

Reklamelinks er markeret med *

Bluse H&M // Bukser GENBRUG (lignende her*) // Sneakers NIKE *

Godmorgen i Smoothie og morgenkaffe.

Christian og jeg har sat os foran hver vores computer, med hvert vores formål. Det er lidt hyggeligt, at have tid sammen på den her måde faktisk – og jeg nyder efterhånden virkelig, at jeg har mulighed for det. For hvem ved, hvad fremtiden vil bringe af arbejde mm.

Jeg har ret svært ved at koncentrer mig i dag, for tankerne omkring bolig køre rundt i mit hoved. Vi har set et hus vi utrolig gerne vil ud og se på. Det er drømmeboligen – vi har alle dage ønsket at købe et hus, som vi har kunne sætte vores eget præg på, og det kan vi med dette hus. Uden at det bliver for voldsom en omgang.
Jeg er så spændt, og håber så inderligt, at vi kan få lov til at købe det!! I nat drømte jeg hvordan det skulle indrettes, hvad vi skulle gøre med køkkenet og ja alt muligt haha. I det hele taget har det taget lidt overhånd for mig, og jeg prøver at være realistisk – vi har ikke fået lov til at låne penge endnu, vi har ikke en gang været ude og se huset endnu. Men jeg er bare sådan. Jeg kan ikke lade være. Med at drømme og håbe!

Er gået i gang med en lille ønskeliste af det jeg drømmer om til vores fremtidige bolig – vores lejlighed pt er ikke så stor, og da vi nærmest ingen opbevaringsplads har måtte vi skille os af med mange af vores møbler, så når vi flytter i noget større kommer der uden tvivl til at være lidt tomt. Og så vil vi uden tvivl gerne indrette lidt mere mixet mellem gammelt og nyt 😀

Årh det er bare så spændende, og jeg glæder mig så meget, altså !!!! 😀

8 Comments

 • Reply BLOGBYCC 05/04/2018 at 8:55

  ÅHH, jeg krydser fingre for jer!
  Jeg drømmer også om mit eget lille hus, men det må blive en dag hvor det ikke bare er mig om regningerne 😉

  • Reply Eline Tychsen 05/04/2018 at 9:06

   Tusind tak <3
   Haha ja det bliver lidt nemmere med to om regningerne 😀

 • Reply Frk Mejer 05/04/2018 at 9:01

  Ej hvor lyder det spændende! Jeg håber da at i så får det og at i får opfyldt boligdrømmene der følger med! ❤️

  • Reply Eline Tychsen 05/04/2018 at 9:04

   Tusind tak <3

 • Reply Lille My 05/04/2018 at 11:23

  Hvor spændende!! Håber I får drømmeboligen <3

  • Reply Eline Tychsen 05/04/2018 at 17:39

   Det gør vi virkelig også!!!

 • Reply Nikki Lund 05/04/2018 at 13:05

  Skønt outfit og krydser fingre for, at I får drømmeboligen! 🙂
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  • Reply Eline Tychsen 05/04/2018 at 17:03

   Tusind tak Nikki <3 😀

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.