DEN SMUKKESTE PLANTE BOKS

Planteboks FERM LIVING

Indlægget er lavet i samarbejde med designme.dk

Min formiddag er fløjet afsted!

For en gang skyld har det ikke omhandlet bachelor, men ren og skær jobsøgning. Min frokostpause starter lidt tidligere, da jeg skal ned og træne kl.12.00, så udnytter situationen til at få skrevet lidt herinde på bloggen.
Det er et dejligt frirum for tiden, hvor jeg bare kan skrive og gøre lige det jeg vil, og det er det bedste åndehul!

Onsdag i sidste uge kom der den skønneste pakke ind ad døren fra designme.dk – nemlig denne smukke plant box fra Ferm Living, som bare er så fin! Jeg vidste ikke, at Ferm Living havde lavet en mindre udgave af deres utrolig populære plante boks, som kan stå på gulvet. Men da vi ikke har så meget plads, er den mindre udgave virkelig perfekt! 😀

Den kan dekoreres på tusind forskelligemåder, men for nu nyder jeg at den fyldt med skønne planter, men tænker at man uden tvivl også kan mikse det med eksempelvis basilikum og nogle kogebøger. Muligheder er virkelig mange, og jeg kan lige se for mig, hvor den skal stå i vores (forhåbentlig!!!!) nye hus 😉 Ja, jeg indretter det stadig til trods vi stadig ikke er kommet nærmere nogen afklaring om, hvorvidt vi kan få lov til at købe det hehe.
Jeg har valgt min i den skønneste grønne farve, men den fås i flere forskellige farver. Grøn passer bare ufattelig godt ind i vores hjem, og særligt til vores teaktræs møbler!

Design Me er et lækkert online univers for dig, som elsker skandinavisk interiør! Jeg har blandt andet skrevet den her og her på min ønskeliste til min fødselsdag i Juni! Det er enormt inspirerende univers, som jeg faldet helt pladask for. Min søster og lillebror er uden tvivl dem, der er bedst til det med indretning i min familie, og når de er enige med mig, så er jeg virkelig sikker på, at det er godt 😉 Design Me sætter skandinavisk kvalitet og design højt, og har sammensat en webshop fyldt til renden af ene skønne mærker.
De rummer blandt andet mærker og brands, som jeg personligt ikke har haft kendskab til før, såsom Muubs, Lovewood, LIND DNA mm. Alle virkelig utrolig spændende brands, som jeg har kastet min kærlighed på. Derudover rummer de også kendte mærker som; Ferm Living, Arne Jacobsen, Kähler og Normann Copenhagen.

Nu må jeg hellere få spist resten af min mad, så jeg kan nå at komme ned og træne til tiden 😀

2 tanker om “DEN SMUKKESTE PLANTE BOKS

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.