INTO HERMÉS?

Sandaler fra ZARA

What a day! Der er blevet skruet godt op for graderne

og selvom Asger har haft feber i går og i nat, og jeg måtte blive hjemme fra Gudstjeneste, så har vi haft en fantastisk dag 😀 Efter eftermiddagslur/afslapning hoppede vi ind i bilen, og ned mod havnen for at gå en dejlig lang tur. Og vejret var jo bare on point altså. Kan mærke i ansigtet, at jeg har fået sol, og årh hvor har de her dage bare været savnet. Det myldrede med liv nede på havnen, og det er virkelig noget af det jeg elsker ved os danskere – sol og lune grader gør bare at vi alle kommer frem fra vores skjul, og hygger udenfor. Elsker det!

Mens Christian knokler ude i køkkenet med at foodprep til den næste uge (jeg mener, hvor fantastisk en mand har jeg ikke lige?), så sidder jeg inde i stuen med min pepsi max, og snuser rundt online. Jeg deltog jo i Mega Kup i går, og det gav lidt dollars på kontoen 😉 Man behøver jo ikke at bruge dem, meeeen jeg kigger lige lidt alligevel – bare fordi jeg kan.

Anyway, så faldt jeg over disse sandaler fra Zara, som unægteligt har et lille hint af Hermés populære sandaler. Dog er disse i en noget mere prisvenlig udgave, og selvom jeg da gerne ville købe Hermés smukke sandaler, så ja, så kommer det bare ikke til at ske. Ene og alene fordi jeg bare synes de er for dyre.

Nu vil jeg sætte et afsnit Nybyggerne på (og ja jeg ser det forfra … igen haha), og nyde min Pepsi Max! 😀

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.